Ταμπού σπόιλερ: Σταύρος και Θεώνη γίνονται εραστές- Ο Κυριάκος εγκαταλείπει την πόλη
Media

Ταμπού σπόιλερ: Σταύρος και Θεώνη γίνονται εραστές- Ο Κυριάκος εγκαταλείπει την πόλη

 Με απρόβλεπτο τρόπο εξελίσσεται η υπόθεση του «Ταμπού», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων.O Κυριάκος παίρνει την ανατρεπτική απόφαση να εγκαταλείψει την πόλη του, ενώ ο Σταύρος συνάπτει ερωτική σχέση με τη Θεώνη.

Σταύρος και Θεώνη γίνονται παράνομοι εραστές

ERATW-MANDALENAKH.jpg

Όπως θα δούμε, η γνωριμία του Σταύρου και της Θεώνης πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ και έντονο. Οι δυο τους, παρά τις φαινομενικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά τους, μέρα με την ημέρα ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία, γεγονός που τους ενθουσιάζει. Ο άντρας, που αγαπάει πολύ το επάγγελμά του, μαθαίνει στη νεαρή φοιτήτρια όλα τα μυστικά του πάνω στο γιαννιώτικο κόσμημα κι εκείνη γοητεύεται από τις γνώσεις και την εμπειρία του. Στη συνέχεια, οι δυο τους συναντιούνται σε καθημερινή βάση, αφού ο Σταύρος τής ζητάει να έχουν μόνιμη συνεργασία και ο ένας απολαμβάνει τις στιγμές με τον άλλον και κάνουν πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

XRISTODOYLOS-MARTAS.jpg

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο άντρας, αψηφώντας ότι είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα και έχει γιο στην ηλικία της Θεώνης, της προτείνει να πάνε έξω για φαγητό. Μάλιστα, η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται κρυφά απ’ όλους και επιλέγουν να συναντηθούν σε ένα απομακρυσμένο μέρος προκειμένου να είναι άνετοι.Ύστερα από αυτή την κομβική συνάντηση, φανερώνονται τα κρυφά αισθήματα πάθους που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και σύντομα γίνονται παράνομοι εραστές.

Μαρτύριο η ζωή του Κυριάκου

Η ζωή του Κυριάκου έχει μετατραπεί σε αληθινό μαρτύριο από την ημέρα που έχασε το κινητό του και κυκλοφόρησε το ερωτικό του βίντεο με τη Μυρτώ. Ο γιος του Λουκιανού και της Μάρθας, μετά το αρχικό σοκ και τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη σύντροφό του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νόμο.

8ANOS-LAMPROY.jpg

Το δικαστήριο τελικά φέρεται με επιείκεια στον νεαρό άντρα, ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα. Τελικά, ο Κυριάκος αφήνεται ελεύθερος, αλλά το τίμημα της ελευθερίας αυτής είναι μεγάλο. Ο φοιτητής βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς αισθάνεται δακτυλοδεικτούμενος στον ίδιο του τον τόπο. Συγχρόνως, στην ίδια άθλια κατάσταση βρίσκεται και η Μυρτώ, ενώ η παρέα τους προσπαθεί να τους φέρει ξανά κοντά, παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους. Ωστόσο, για τον Κυριάκο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και νιώθει εγκλωβισμένος. Ο νεαρός άντρας αδυνατεί να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν και αποφασίζει να κάνει ό,τι είχε κάνει κάποτε και η θεία του, η Αλεξάνδρα. Δηλαδή να εγκαταλείψει τα Γιάννενα και να βρει καταφύγιο στην Αθήνα.

KATERINA-MISIXRONH.jpg

Βέβαια, ο Κυριάκος δεν γνωρίζει το μυστικό ταμπού που κρύβουν τα μέλη της οικογένειάς του. Έτσι, όταν ανακοινώνει την απόφασή του να εγκαταλείψει τις σπουδές του και την πόλη και να πάει στην Αθήνα για να δουλέψει, προκαλεί σοκ στον πατέρα του. Αμέσως στο μυαλό του Λουκιανού επιστρέφουν οι επώδυνες μνήμες της φυγής της αδελφής του. Προσπαθεί λοιπόν να πείσει τον Κυριάκο να αλλάξει γνώμη. Το ίδιο συγκλονισμένη με τα νέα είναι και η Μάρθα, η οποία δεν μπορεί να αντέξει ότι θα χάσει από το σπίτι τηςτο παιδί της. Οι δύο γονείς επιχειρούν να συνετίσουν τον γιο τους, αλλά ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος.Έτσι, την επόμενη ημέρα μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει για την πρωτεύουσα, προκαλώντας ένα ακόμη πρόβλημα στην οικογένεια Καρτάλη.

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού: Κι όμως ο μικρός Άγγελος έχει επώνυμους γονείς!

Το Ταμπού έκανε πρεμιέρα και το Twitter «στάθηκε» περισσότερο στα Γιάννενα: «Eίχα αγοράσει ασημικά»

Μαρίλια Μητρούση: Έχω κοιτάξει και κινητό και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved