Ταμπού: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Πέρσα χωρίζει τον Έκτορα
Ταμπού: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Πέρσα χωρίζει τον Έκτορα
Media

Ταμπού: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Πέρσα χωρίζει τον Έκτορα

Ταμπού: Οι εξελίξεις των επεισοδίων της εβδομάδας. Όσα θα δούμε στη σειρά του Mega. Η αποκάλυψη ότι η Μελία περιμένει το παιδί του Έκτορα προκαλεί ρήγμα στη σχέση του με την Πέρσα, η οποία του ζητάει να χωρίσουν. Την ίδια στιγμή, οι συγκυρίες φέρνουν ξανά κοντά την Ελισάβετ και τον Γαβριήλ, ενώ ο Λουκιανός και η Μάρθα αγωνιούν για τον Κυριάκο, ο οποίος συλλαμβάνεται και κατηγορείται για κακούργημα.

Η Πέρσα σοκάρεται όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μελιάς και κρατάει αποστάσεις από τον 'Εκτορα ώσπου να σκεφτεί τι πρέπει να κάνει και να πάρει τις αποφάσεις της. Παράλληλα, ο Σταύρος αποφεύγει την Αγλαΐα, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πως η σύζυγός του στήριξε τη Μελία στην πλεκτάνη που έστησε με την εξωσωματική για να φέρει πίσω τον Έκτορα.

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος παρακαλά την Πέρσα να συνεχίσουν τη ζωή τους, παρά την απόφαση της Μελίας, όμως εκείνη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο αγαπημένος της θα γίνει πατέρας από μία άλλη γυναίκα και αποφασίζει να τον χωρίσει. Εκείνος, συντετριμμένος με τις εξελίξεις, πηγαίνει και βρίσκει τη Μελία για να λογαριαστεί μαζί της. Η γυναίκα τού λέει ότι μπορεί να βρίσκεται στη ζωή του παιδιού τους όταν γεννηθεί μόνο αν επιστρέφει σε αυτήν και γίνουν και πάλι ζευγάρι. Εν τω μεταξύ, η Θεώνη επισκέπτεται τον Σταύρο στο μαγαζί του και συζητούν για μία πιθανή συνεργασία. Τότε ο αργυροχρυσοχόος μαγνητίζεται από την ομορφιά της συμφοιτήτριας του γιου του. Αποφασίζει να δουλέψει μαζί της και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά με αφορμή τη συνεργασία τους πάνω σε ένα γιαννιώτικο κόσμημα.

Ελισάβετ και Γαβριήλ έρχονται ξανά κοντά

8EOXARHS-IWANNIDHS.jpg

Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι ο σύζυγός της, ο Νεκτάριος, ζητάει υπέρογκα ποσά από τους ασθενείς του για τα χειρουργεία που πραγματοποιεί. Σοκαρισμένη, παραιτείται από τη θέση της γραμματέωςτου και καταλήγει στην αγκαλιά του Γαβριήλ, καθώς αισθάνεται μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Έτσι, οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, η κοπέλα προχωράει στην απόφασή της να επιστρέφει στην παλιά της εργασία και προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός, παρά την αντίδραση του Νεκτάριου, ο οποίος κρατάει μια πτυχή της ερωτικής του ζωής καλά κρυμμένη. Συγχρόνως, η Ελένη ενημερώνει τον Μηνά για την εμπλοκή της Ελί- ναςσε κύκλωμα πορνείας. Τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα χειρότερα για το εξαρτημένο κορίτσι-, καθώς παίρνει υπερβολική δόση ναρκωτικών και παθαίνει ανακοπή. Για καλή της τύχη, η Ελίνα καταφέρνει τελικά να σωθεί. Τότε συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αλλάξει τα πάντα και ανακοινώνει στον πατέρα και τον αδελφό της ότι θέλει να ξεμπλέξει. 0 Μηνάς και ο Χρυσόστομος την παρακινούν, λοιπόν, να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και εκείνη συμφωνεί. Εν τώ μεταξύ, η Κατερίνα πιάνει το νήμα τής νεκρήςγυναίκας στη λίμνη από την αρχή. Λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία ανακαλύπτει ένα κομβικό στοιχείο γύρω από μία πολύ σημαντική επαφή που είχε η Σύνθια Τόμσον πριν πεθάνει.Έτσι, οι υποψίες για τον θάνατό της στρέφονται και στον Χρυσόστομο.

Στιγμές αγωνίας για Λουκιανό και Μάρθα

KATERINA-MISIXRONH.jpg

Η Αλεξάνδρα εκμυστηρεύεται στον Μηνά ένα μέρος από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν της, ενώ ο Λουκιανός και ο Γαβριήλ την παρακαλούν να μη μιλήσει ποτέ σε κανέναν για το μυστικό- ταμπού της οικογένειας, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία του πατέρα τους επειδή την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ταυτόχρονα, η γυναίκα δέχεται πιέσεις από τα αδέλφια της να μείνει μόνιμα στα Γιάννενα. Μάλιστα, ο Λουκιανός σκέφτεται ένα σχέδιο για να την πείσουν. Παράλληλα, η Μυρτώ μαθαίνει για τη διαρροή του ερωτικού βίντεο και γίνεται έξαλλη. Αμέσως χωρίζει τον Κυριάκο και έπειτα από προτροπή του πατέρα της, Κοσμά (Αλέξανδρος Παρίσης), που ταξιδεύει εσπευσμένα στα Γιάννενα, του κάνει μήνυση. Η παρέα σπάει στα δύο, με τα αγόρια να δηλώνουν πως ο Κυριάκος δεν έφταιγε, ενώ τα κορίτσια προσπαθούν να συνεφέρουν τη φίλη τους που ντρέπεται και να κυκλοφορήσει. Αργότερα, ο Κυριάκος συλλαμβάνεται και στη συνέχεια του απαγγέλλεται κατηγορία για κακούργημα. Έτσι, ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και οκτώ χρόνια. Η εξέλιξη αυτή έχει καταρρακώσει την οικογένειά του. Την επομένη, ο Κυριάκος απολογείται στο δικαστήριο και ο Λουκιανός με τη Μάρθα αγωνιούν για τον γιο τους...

Διαβάστε επίσης:

Ταμπού: Κι όμως ο μικρός Άγγελος έχει επώνυμους γονείς!

Ταμπού σπόιλερ: Σταύρος και Θεώνη γίνονται εραστές- Ο Κυριάκος εγκαταλείπει την πόλη

Μυρτώ Αλικάκη: Η αλλαγή στη ζωή της, οι επεμβάσεις & το spoiler για το Ταμπού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved