Έχω παιδιά: H Χαρά παίρνει μέρος σε μια έκθεση ζωγραφικής
Media

Έχω παιδιά: H Χαρά παίρνει μέρος σε μια έκθεση ζωγραφικής

Έχω παιδιά: Μία τιμωρία που βάζει ο Μιχάλης ανατρέπει τα σχέδια της παρέας, που θέλει να πάει σε μια συναυλία.

Μέρες μετά, ο πρώτος και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Χαρά να συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής.

Έχω παιδιά: Ο Μιχάλης «μεταμορφώθηκε» σε Μικαέλο & το Twitter «γονάτισε» από τα γέλια

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους τούς έχουν πάρει τον αέρα και προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακτήσουν τον έλεγχο. Παράλληλα, όλη η παρέα θέλει να πάει στη συναυλία ενός συγκροτήματος, αλλά το σχέδιό τους απειλείται από μια τιμωρία που βάζει ο Μιχάλης. Λίγο αργότερα, ο Εκτορας αναλαμβάνει να πάει μόνος του τα παιδιά σε ένα Escape Room.

Exw-paidia-ep.-1-4-(1).jpg

Οι μέρες περνούν και ο Μιχάλης με τη Σάρα αντιλαμβάνονται ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι από αυτά που χρειάζονται. Έτσι, η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% των αντικειμένων. Ωστόσο, όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.

EXW-PAIDIA.jpg

Την επομένη, ο Μιχάλης και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και η Χαρά συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής, που έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ενώ ο Τάσος βρίσκει ένα αρκετά αντισυμβατικό χόμπι. Παράλληλα, ο Μιχάλης αναζητά έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος για μία φωτογράφισα της δουλειάς του, ενώ ο Στεφ και η Σόφη ψάχνουν λογότυπο για μία περιορισμένης παραγωγής μπίρα.

Πηγή mytv

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

Έχω παιδιά-Πρεμιέρα με απόγνωση & επικές αντιδράσεις στο Twitter: «Μας στοιχειώνει όλους»

Έχω παιδιά: Η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved