O Τιμωρός: Η ανατροπή ήρθε & οι τηλεθεατές έμειναν με ανοιχτό το στόμα: «Κοίτα να μαθαίνεις Κομνηνέ»
Media

O Τιμωρός: Η ανατροπή ήρθε & οι τηλεθεατές έμειναν με ανοιχτό το στόμα: «Κοίτα να μαθαίνεις Κομνηνέ»

Ο Τιμωρός: Καταιγιστικές ήταν απόψε οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha, η οποία φαίνεται πως έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό! 

Είδαμε πως η άφιξη του Ρασίντ έπεσε σαν βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια. Ο Μάρκος απόλαυσε την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα, όμως, το παρελθόν τον βρήκε με διπλή ταχύτητα…

Ο Τιμωρός: Μάρκος και Αλέξης και πάλι αντιμέτωποι - Δες το sneak preview

timoros.jpg

Παράλληλα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάστηκαν να πουν στον Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας για όσα έγιναν πριν δύο δεκαετίες στο Μαρόκο…

Στο μεταξύ όμως, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου παρακολουθήσαμε πως ο Λεωνίδας Κομνηνός αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι η γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί και της είχε μέχρι πρότινος τυφλή εμπιστοσύνη, του λέει ψέματα.

Την έχει στο τηλέφωνο αλλά συγχρόνως τη βλέπει σε τετ α τετ με τον Πέτρο στο εστιατόριό της και όταν τη ρωτάει πού είναι, εκείνη δεν του λέει την αλήθεια. Εκεί, γκρεμίζεται ολόκληρος ο κόσμος του και παρ' όλο που οι τηλεθεατές δεν τον συμπαθούν καθόλου για όλα αυτά που έχει κάνει μέχρι στιγμής, τώρα του δίνουν δίκαιο και τον δοξάζουν στα social media για την ανακάλυψή του.
Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets που γράφτηκαν για τη συγκεκριμένη σκηνή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved