Αποκάλυψη τώρα! Δεν φαντάζεστε σε ποιο ιστορικό κτίριο ανήκει η είσοδος του Grand Hotel!
Media

Αποκάλυψη τώρα! Δεν φαντάζεστε σε ποιο ιστορικό κτίριο ανήκει η είσοδος του Grand Hotel!

Μπορεί τα επιβλητικά σκηνικά μίας άλλης εποχής που παρακολουθούμε ως εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού Grand Hotel να εντυπωσιάζουν όμως λίγοι γνωρίζουν μία μικρή λεπτομέρεια που όμως κάνει τη... μεγάλη διαφορά!

 

Σύμφωνα με την Ντέπυ Γκολεμά, η είσοδος που παρακολουθούμε ως αυτή του ξενοδοχείου όπου συμβαίνουν τόσα και τόσα πράγματα, ανήκει σε ένα ιστορικό κτίριο.

Grand Hotel: Η Πελαγία συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος και εξαφανίζεται

Ο λόγος για το κτίριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και μάλιστα είναι ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο.

nancyparadeisanou_1568544502_2133428371978729279_26119810.jpg

Βέβαια οι εσωτερικοί χώροι όπου διαδραματίζεται η πλοκή της σειράς είναι στούντιο όμως τα εξωτερικά γυρίσματα στους δήθεν επιβλητικούς κήπους του ξενοδοχείου, έχουν γυριστεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

grand-hotel.jpg

Σκηνή από εξωτερικό γύρισμα της σειράς.

Εκεί έγιναν αρκετά γυρίσματα και αξίζει να σημειωθεί ότι κατασκευάστηκε μαζί με άλλα δύο κτίρια (οίκημα Διοικητού και θεραπευτήριο) το διάστημα 1901-1904 σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ε. Μαρκόπουλου. Επίσης το κτίριο λέγεται και Βασσάνειο από τον έμπορο Πανταζή Βασσάνη, που το είχε ως κληροδότημα. Τα τρία αυτά κτίρια, με τις εργασίες συντήρησης που έχουν γίνει, διατηρούν την αρχική τους μορφή.

Δείτε παρακάτω μία σκηνή από εξωτερικό γύρισμα όπου φαίνεται η πρόσοψη της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων:

https://www.instagram.com/reel/DAQ7MKGBlHY/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved