Media

Γη της Ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης παραδίνονται στο πάθος τους

Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι έχει κι εκείνη αισθήματα για τον Μιλτιάδη, όμως είναι αποφασισμένη να μην κάνει το επόμενο Ρήμα μαζί του και να μείνει μόνη και αφοσιωμένη στο μεγάλωμα της Στελλίτσας και στην ανάμνηση του Φίλιππου.

Μάλιστα, γνωρίζοντας πλέον ότι ο νεαρός είναι ερωτευμένος μαζί της, θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, προκειμένου να τον βοηθήσει να προχωρήσει τη ζωή του, καθώς τον νοιάζεται και τον αγαπάει αληθινά.

Γη της Ελιάς: Αιματηρή συμπλοκή – Ο Τζον σπάει στο ξύλο τον βασανιστή της Θεοδώρας

Έτσι, του ζητάει να μιλήσουν και τον προτρέπει με όμορφο τρόπο να φτιάξει τη ζωή του, τονίζοντας του ότι μαζί δεν θα έχουν ποτέ μέλλον. Τότε ο καλός τους φίλος, ο Παρασκευάς, σκαρφίζεται ένα έξυπνο κόλπο για να τους φέρει κοντά!

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μιλτιάδης αρχίζει να βγαίνει ραντεβού με την Παυλίνα και ή είδηση σκάει σαν βόμβα στα αυτιά της Βασιλικής. Μάλιστα, η τελευταία αρχίζει να αντιδρά κάνοντας σπασμωδικές και απρόσμενες κινήσεις, καθώς συνειδητοποιεί ότι τον χάνει. 0 Παρασκευάς, βλέποντας ότι το κόλπο του έχει επιτυχία, συνεχίζει να «σκηνοθετεί» ραντεβού για τον φίλο του για να την πικάρει ακόμα περισσότερο. Η Βασιλική δείχνει συνεχώς εκνευρισμένη, καθώς είναι αδύνατον να τιθασεύσει τη ζήλια της, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο ούτε από τη Χάιδω.

Παράλληλα, η κοπέλα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να χάσει τον Μιλτιάδη εξαιτίας μίας άλλης γυναίκας. Ταυτόχρονα, όλοι την προτρέπουν να τολμήσει να τον διεκδικήσει και σύντομα καταλήγει στην αγκαλιά του. Έτσι, οι δύο νέοι αφήνονται επιτέλους στο πάθος τους και γίνονται ζευγάρι, απολαμβάνοντας μαζί όμορφες στιγμές και έντονα συναισθήματα

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκαλύπτει στον Λυκούργο το πρόβλημά του

H Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τον Μιχάλη στο ιατρείο

Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο Ανδρέας Βαρώτσος! Όλες οι λεπτομέρειες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved