Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο Ανδρέας Βαρώτσος! Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο Ανδρέας Βαρώτσος! Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Ανδρέας Βαρώτσος ήρθε στη «Γη της ελιάς» για να μείνει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό, που εντός λίγων ημερών θα κάνει την εμφάνισή του σε έναν ρόλο που αφενός θα είναι μόνιμος και αφετέρου θα συζητηθεί πολύ, καθώς φέρνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή των Βρεττάκων.

Η γη της ελιάς: Έγκυος η Αφροδίτη

vrettakoi-gi-elias.jpg


Ο Ανδρέας Βαρώτσος είναι ο νέος συνέταιρος των Βρεττάκων και μάλιστα με ποσοστό 51% στην καινούρια τους επιχείρηση στην Αθήνα. Πώς, όμως, φτάνει στο σημείο να μπει αυτός ο επιχειρηματίας στα «χωράφια» των Βρεττάκων;
Όλα αρχίζουν με κάποιες πολύ σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Οι Βρεττάκοι για να αγοράσουν όλα αυτά τα κτήματα στην Αττική χρεώθηκαν σε τράπεζες, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν πολύ Καλό, καθώς παθαίνουν μια ζημιά στα κτήματα της Μάνης και το λάδι τους το οποίο έπρεπε να εξάγουν, δεν ήταν στην ποιότητα που είχαν συμφωνήσει με τους Αμερικάνους και αυτό επέφερε μεγάλη ποινική ρήτρα.

Ταυτόχρονα, η απαγωγή του Ισίδωρου και η απαίτηση των απαγωγέων για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό τούς φέρνει στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, ενώ τα έξοδα πολλαπλασιάζονται με μαθηματική ακρίβεια.

a9f06c7b-valtinos.jpg

Τη λύση στο πρόβλημά τους, όμως, θα φέρει η Μαργαρίτα. Οπως έχουμε δει, η Μαργαρίτα έχει πάει στην Ιταλία για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο, εκεί συναντάει τον Ανδρέα Βαρώτσο, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Βαρώτσος ήταν ο πρώην εργοδότης της Μαργαρίτας, πριν από χρόνια. Οταν, λοιπόν, επιστρέφει η Μαργαρίτα τούς μιλάει για το παλιό της αφεντικό με τα καλύτερα λόγια. Toυς λέει ότι συναντήθηκαν, ότι πήγαν για φαγητό και εκθειάζει την προσωπικότητά του. Μαθαίνοντας από τους Βρεττάκους τα προβλήματα που έχουν προκύψει αμέσως τους προτείνει να τους φέρει σε επαφή μαζί του για να συνεταιριστούν. Οι Βρεττάκοι δέχονται κι έτσι ο Ανδρέας Βαρώτσος τούς σώζει από τη βέβαιη χρεωκοπία, παίρνοντας το 51% της επιχείρησης.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Βαρώτσος;

1675187454892-173030103-valtinos.jpg

Ο Βαρώτσος έχει καταγωγή από την Καλαμάτα από την πλευρά του πατέρα του, ενώ η μητέρα του ήταν από τη Μάνη. Ήδη έχει κάνει ένα γάμο με τη Μαριάννα, ωστόσο έχει χωρίσει, με ένα όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο, χωρίς να έχει αποκτήσει παιδιά. Παράλληλα, υπάρχει ένα γεγονός που του έχει σημαδέψει βαθιά τη ζωή. Αυτό που τον έχει στιγματίσει είναι η εξαφάνιση του αδελφού του. Συγκεκριμένα, είχε έναν αδελφό πέντε χρόνια μικρότερο του, ο οποίος μια μέρα εξαφανίστηκε και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κανείς δεν ξέρει αν ζει ή αν πέθανε κι αυτό είναι μια ανοιχτή πληγή για τον Ανδρέα, όπου αργότερα θα δούμε ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.

Παράλληλα, υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο τον συνδέει με τη Μάνη. Οπως είδαμε στο τρέιλερ, ο ίδιος αφηγείται: «Η ζωή κάνει κύκλους. Έφυγα πολύ νέος από τη γη της ελιάς και τώρα, ξαφνικά και αναπάντεχα, μια συγκυρία με φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν». Ο Ανδρέας Βαρώτσος είχε περάσει από την Αρεόπολη. Οταν ήταν μικρός είχε δουλέψει στη Μάνη και στη ζωή του εκεί, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος έπαιξε έναν πολύ κακό ρόλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε σε ηλικία 27 χρόνων. Το παρελθόν του επιστρέφει, λοιπόν, και όπως θα δούμε θα αρχίσει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι με μυστικό, ψέματα κι εκδίκηση...

Πηγή tv24

H Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που τον πετυχαίνει να τραβάει την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Αριάδνης εμφανίζεται και την τρομοκρατεί

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved