Media

Ηλέκτρα: Ο Βρεττός νεκρός – Πρόσωπα έκπληξη οι κληρονόμοι του

Ηλέκτρα: Ο Βρεττός, έπειτα από αρκετές ημέρες εξαφανισμένος, εντοπίζεται νεκρός και η είδηση του θανάτου του σκορπά θλίψη και σοκ στην Αρσινόη.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη είναι η διαθήκη του, στην οποία δεν περιλαμβάνονται μόνο ο Σωτήρης και ο Νικόλας.

Ηλέκτρα-Ο Ορέστης έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές που τον... στόλισαν στο Twitter: «Άθλιο σκουλήκι»

Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του Βρεττού, καθώς ο ισχυρός επιχειρηματίας εντοπίζεται νεκρός από τον Λάζαρο. Η είδηση κάνει γρήγορα τον γύρο της Αρσινόης και όλοι είναι συντετριμμένοι. Η οικογένειά του ενημερώνεται σχετικά και η Τιτίκα θρηνεί για τον άντρα της τη στιγμή που ο Νικόλας και ο Σωτήρης έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Όταν περνάει το πρώτο σοκ της απώλειας, όλοι αναρωτιούνται αν ο θάνατός του προήλθε από ατύχημα ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Κι ενώ οι ώρες περνούν, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον Βρεττό σε κλίμα συγκίνησης.

Η κηδεία του άντρα, όμως, αφήνει περισσότερα ερωτήματα ανοιχτά απ’ όσα κλείνει. 0 Παύλος αποφασίζει να βρει τον Ορέστη και να μάθει αν ο Σωτήρης είναι δολοφόνος και η απάντησή του αφήνει τον Φιλίππου σοκαρίσμένο. Στο μεταξύ, ανακοινώνεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αποδίδει τον θάνατο σε ατύχημα. Ελάχιστοι, όμως, φαίνονται πρόθυμοι να το πιστέψουν. Οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μία καθημερινότητα, όμως, που θα αλλάξει για Πάντα, καθώς ανοίγει επιτέλους ,η διαθήκη του Βρεττού. Εκείνο, ωστόσο, Που κανείς δεν γνωρίζει είναι πως η διαθήκη άλλαξε τρεις ημέρες πριν από την εξαφάνισή του. Τα ποσοστά του ναυπηγείου έχουν μοιραστεί και ο Σωτήρης, μαθαίνοντας πως δεν είναι μόνο εκείνος και ο Νικόλας κληρονόμοι του πατέρα τους, εξαγριώνεται.

Τόσο για το 25% μόνο που ενημερώνεται πως του αναλογεί όσο και για το καταπίστευμα που αφήνει ο Βρεττός στη Δανάη, θέτοντας διαχειρίστρια την Ηλέκτρα. Ακόμη, ο Βασίλης ορίζεται από τη διαθήκη ως ο νέος διευθυντής του ναυπηγείου. 0 νεαρός εκπλήσσεται και δυσκολεύεται στα νέα του καθήκοντα, αλλά η Ουρανία βρίσκεται στο πλευρό του. Την επομένη, ο Περλεπές συναντάει τον Νικόλα και τον Σωτήρη και τους δίνει ένα στοιχείο σχετικό με τον θάνατο του Βρεττού. Στη συνέχεια, ο Νικόλας γυρνά στον αδελφό του: «Εγώ το χέρι του δολοφόνου του πατέρα μας θα 'θελα να το σφίξω», και του τείνει το χέρι!

Λίγο μετά το στραπάτσο της διαθήκης του Βρεττού, ο Σωτήρης βρίσκεται μπροστά σε συνεχόμενα εμπόδια. Ωστόσο, η συμφωνία με το υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να υπογράφει κι ο Ορέστης τον πιέζει. Από την άλλη, ο Χάρης και ο Μίμης έχουν όλο και περισσότερους ενδοιασμούς για το κλείσιμο της υπόθεσης Βρεττού. «Έτσι θα το κλείσουμε, σαν ατύχημα;» αναρωτιέται ο Μίμης. Και ο Χάρης θα πάρει μια απόφαση που θ’ αλλάξει τα δεδομένα

Πηγή mytv

Ηλέκτρα σπόιλερ: Ο Νικόλας πυροβολεί τον Μπόγρη

Ηλέκτρα – Γιαννόπουλος: Θα ήθελα να υπάρξει χαρούμενο τέλος. Σωτήρης και Ηλέκτρα να μείνουν μαζί

Ηλέκτρα – Tάσος Γιαννόπουλος: Τα νούμερα της σειράς, ο ρόλος και το spoiler

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved