Grand Hotel: Νικόλας και Αλίκη είναι αδέρφια! Η Κυβέλη τρέμει για την περιουσία της
Media

Grand Hotel: Νικόλας και Αλίκη είναι αδέρφια! Η Κυβέλη τρέμει για την περιουσία της

Τα μυστικά και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Grand Hotel».

Η Κυβέλη τόσο καιρό προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά της αλλά και την περιουσία που της άφησε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γαζής. Όμως η ίδια τρέμει, καθώς υπάρχουν πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και αν αποκαλυφθούν μπορεί να διαλύσουν τα πάντα.

Grand Hotel: Επικό τρολάρισμα στην Πελαγία-Ξαναζεί το Μαύρο Ρόδο & στο twitter προβλέπουν το μέλλον

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, όπως θα παρακολουθήσουμε, ένα αναπάντεχο πρόσωπο μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Γαζή, το οποίο η Κυβέλη προσπαθεί να θάψει εδώ και χρόνια. Όλα αρχίζουν όταν η Αγγέλα δίνει εντολή στην Ελένη να πάει να καθαρίσει ένα δωμάτιο. Ξαφνικά, η κοπέλα βρίσκει ανάμεσα στα πράγματα έναν φάκελο και αμέσως αρχίζει να διαβάζει το περιεχόμενό του.

grand-hotel-aggela.jpg

Ξαφνιασμένη ανακαλύπτει πως ο Νικόλας είναι εξώγαμο παιδί του Κωνσταντίνου Γαζή, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την Αγγέλα. Έτσι, λοιπόν, ο Νικόλας είναι ετεροθαλής αδελφός της Αλίκης, της Σοφίας και του Ιορδάνη και ένας από τους κληρονόμους του ξενοδοχείου και της περιουσίας της οικογένειας. Φυσικά, ο Νικόλας αγνοεί την αλήθεια και εργάζεται ως υπάλληλος στο ίδιο του το ξενοδοχείο, ενώ τόσα χρόνια πιστεύει πως ο πατέρας του είναι ναυτικός. Μάλιστα, το γεγονός πως δεν έχει σχέση μαζί του τού έχει δημιουργήσει την ανάγκη να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Εν τω μεταξύ, τα μάτια της Ελένης λάμπουν από ικανοποίηση, καθώς συνειδητοποιεί τη δύναμη που έχει ο Νικόλας.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(12).jpg

Όντας αρκετό φιλόδοξη, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή γι’ αυτήν, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τον Νικόλα! Μάλιστα, αρχίζει να του φέρεται ιδιαίτερα θερμά μέχρι να αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να κάνει. Φυσικά, αν αυτό το μυστικό αποκαλυφθεί, θα δημιουργήσει ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων...

kyveli-grand-hotel.jpg

Κι αυτό γιατί η Κυβέλη δεν θέλει να διεκδικήσει το εξώγαμο παιδί του άντρα της μέρος της περιουσίας της και να σχολιαστεί άσχημα κοινωνικά η οικογένειά της!

Πηγή mytv

Grand Hotel: Η Πελαγία συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος και εξαφανίζεται

Grand Hotel-Η Ελένη κάνει ό,τι θέλει τον Νικόλα & το Twitter «τα πήρε»: «Πες της όχι ρε αγόρι μου»

Grand Hotel: Η Κυβέλη εξοργίζεται με τον Ρήγα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved