Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Ισίδωρος και Αμαλία ξανά μαζί
Media

Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Ισίδωρος και Αμαλία ξανά μαζί

Γη της Ελιάς: Σε ρήξη οδηγείται ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς εξαιτίας των παιδιών τους, ενώ η Ειρήνη δίνει πίσω το μωρό στην Ξένια.

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος τα βρίσκει ξανά με την Αμαλία. Παράλληλα, μία νέα τραγωδία χτυπάει την οικογένεια του Στάθη, καθώς η Αριάδνη ξυλοκοπείται άγρια και μένει παράλυτη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκαλύπτει στον Λυκούργο το πρόβλημά του

elias.jpg


Ο Τζον φέρνει αντιμέτωπες τη Φιλιώ με τη Νάνου και τελικά μαθαίνει την αλήθεια. Συγχρόνως, η Αθηνά μιλάει στα δύο κορίτσια αυστηρά, ενώ το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη εξαιτίας των παιδιών του. Ταυτόχρονα, η Χάιδω και ο Λυκούργος έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μεταξύ τους. Μάλιστα, οι δικοί τους προσπαθούν να τους φέρουν ξανά κοντά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η κόντρα τους για το ζήτημα του νεκροταφείου συνεχίζεται και οδηγεί τη σχέση τους σε αδιέξοδο.

tzon-gh-elias-2-1280x720.jpg

Παράλληλα, η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Ιταλία και η Αφροδίτη την ενημερώνει ότι η θεοδώρα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της. Αμέσως η γυναίκα τη συμβουλεύει να χωρίσει και η κοπέλα δέχεται να το κάνει. Από την άλλη, το ειδύλλιο μεταξύ του Αλέκου και της Κούλας σοβαρεύει και εκείνη αρχίζει να ονειρεύεται γάμο, ενώ ο Πότης και η Άννα βλέπουν τον Κουράκο και την Αριάδνη να φιλιούνται και να μπαίνουν στο σπίτι του.

i-gi-tis-elias-ariadni-xristos-(1).jpg

Ο καφετζής θέλει να διαδώσει παντού την είδηση, ενώ η Αναστασία βάζει τον Αποστόλη να πάρει τηλέφωνο την Παυλίνα σε ανοιχτή ακρόαση για να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους. 'όμως αυτά που ακούει δεν της αρέσουν... Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Αφροδίτη βγαίνουν για φαγητό και παραδέχονται για πρώτη φορά ότι τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Αμέσως μετά, η γιατρός συγκρούεται με τον Χρήστο και αποφασίζουν να χωρίσουν.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα τη στιγμή που αρπάζει ένα παιδάκι

H Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στον Χρήστο τη στιγμή που τον πετυχαίνει να τραβάει την Αριάδνη

Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο Ανδρέας Βαρώτσος! Όλες οι λεπτομέρειες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved