Τηλεθέαση - Ανοδική πορεία για το «OPEN Τώρα!» με τον Πέτρο Κουσουλό
Media

Τηλεθέαση - Ανοδική πορεία για το «OPEN Τώρα!» με τον Πέτρο Κουσουλό

OPEN Τώρα - Τηλεθέαση: Το OPEN αυξάνει τα ποσοστά του στη συγκεκριμένη ζώνη, συγκριτικά με την περυσινή σεζόν

Το «OPEN ΤΩΡΑ!» με τον Πέτρο Κουσουλό, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με δυνατή θεματολογία και με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η καθημερινή εκπομπή του OPEN διατηρεί μια σταθερά αυξητική τάση στα νούμερα τηλεθέασης από την αρχή της σεζόν, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο, ενώ έχουν αυξηθεί και τα ποσοστά του καναλιού στο συγκεκριμένο slot σε σχέση με πέρυσι.

Σε μία δύσκολη ζώνη, με έντονο ανταγωνισμό το «OPEN ΤΩΡΑ!» με τον Πέτρο Κουσουλό έχει πετύχει αύξηση κατά 75,7% στο σύνολο του κοινού συγκριτικά με τα νούμερα του OPEN την περυσινή σεζόν, σημειώνοντας μέσο όρο 6,5%. Επίσης, αυξήθηκαν τα ποσοστά και στο αντρικό κοινό 18-54 αλλά και 25-54 κατά 32,4% και 38,5% αντίστοιχα. Αυξητική είναι η τάση και στο δυναμικό κοινό 18-54 με άνοδο κατά 28,6% σε σχέση με πέρυσι.

kousoulos.jpg

Συγκεκριμένα, η χθεσινή εκπομπή (22.10) έκανε μέσο όρο 6,7 % στο δυναμικό κοινό 18-54 με καλύτερο τέταρτο στο 8,7%, ενώ στο σύνολο έκανε μέσο όρο 7,8% φτάνοντας σε τέταρτο το 10%.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved