.jpg?t=OrYa5CMoXZH2SayPm5vTQA)
Λύγισε ο Μάρκος Σεφερλής: «Ο μπαμπάς μου «έφυγε» 10 ημέρες μετά τη γέννηση του Χάρη»
Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (3-03) ο Μάρκος Σεφερλής.
Ο ηθοποιός λύγισε όταν είδε το αφιέρωμα που του είχαν ετοιμάσει με τη μητέρα του να μιλά ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του.
Χείμαρρος ο Σεφερλής: «Παρουσιαστές με μεγάλη μύτη που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως»
«Δε ξεκινήσαμε καλά» είπε ο Μάρκος Σεφερλής με δάκρυα και μίλησε για τη μητέρα του.
.jpg?t=MPrdoaD2FZSqU_Oqt3J31w)
«Όποτε πάνε να της πάρουν συνέντευξη είναι πάντα με το καπελάκι της. Είναι μια γυναίκα που δε ντυνόταν πολύ. Οι γονείς μου πούλαγαν νερό με βυτίο, γιατί η Κόρινθος δεν είχε πόσιμο νερό. Δεν ήμασταν άνετοι οικονομικά, ήταν δύσκολα. Ο πατέρας μου οδηγούσε το βυτίο και η μάνα μου κρεμιόταν από την πόρτα γιατί πήδαγε από πόρτα σε πόρτα να γεμίσει τα μπιτόνια.
Ήταν η πρώτη γυναίκα που φόρεσε παντελόνι εκείνα τα χρόνια γιατί δε μπορούσε με φουστάνι, και τη σχολιάζανε. Είχε ρίξει πάρα πολλή δουλειά… Ποτέ δεν είχε ντυθεί, δεν είχε βάλει σκουλαρίκια, βραχιόλια. Όταν σταμάτησε τη δουλειά και άρχισε να έρχεται στο θέατρο, ήταν για εκείνη γιορτή. Είναι μια γυναίκα που δεν έχει τελειώσει το δημοτικό, γι’ αυτό και είναι τόσο αυθεντική, τόσο ειλικρινής. Αυτό που σκέφτεται το λέει. Χαίρομαι που είναι περήφανη για μένα»
.jpg?t=_5uGT9Nxm6S7qvtbW-ZWWQ)
«Τον μπαμπά μου τον έχασα 10 μέρες μετά τη γέννηση του Χάρη. Είχε ανεύρυσμα, έκανε και αιμοκάθαρση, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Περίμενε να γεννήσει η Έλενα, να δει το παιδί και να φύγει. Μόλις γέννησε η Έλενα, είδε το παιδί μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρναγε όλους τους συγγενείς και φίλους και έλεγε, “εγώ αύριο θα πεθάνω”. Και πέθανε. Είδε τον Χάρη μόνο μια φορά»
Χάρης Σεφερλής: Στη Βουκουρεστίου με τους γονείς του Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά
Καστάνη: «Ο Σεφερλής πρέπει να παίξει Επίδαυρο. Τον θεωρώ τον μεγαλύτερο κωμικό που υπάρχει σήμερα»
Χείμαρρος ο Σεφερλής: Έχουν δει τι κάνω πριν μιλήσουν; Αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς;