Media

Καλά γεράματα - Ελένη Κρίτα: Πάντα προτεραιότητα είχε η ζωή μου

Για το ρόλο της στη σειρά «VIΠ - Καλά γεράματα» και τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Κρίτα.

Υποδύεστε τη Φιλαρέτη Καραντάνη. Τι χαρακτήρας είναι;

Η Φιλαρέτη είναι μια χορεύτρια που αναπολεί τις παλιές δόξες. Ήταν πρίμα μπαλαρίνα στη λυρική σκηνή πολυταξιδεμένη αλλά και στερημένη από το φαγητό και κυρίου c τα γλυκά. Δεν έκανε οικογένεια και παιδιά, γιατί θεωρούσε την κα- ρ ιερά της και τη δόξα τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή. Παρόλο που έχει κάνει διάφορες σχέσεις, δεν έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα...

Ελένη Κρίτα για Παρά Πέντε: «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”»

Υπάρχει περίπτωση να προκόψουν νέοι έρωτες στο Buona Mattina;

Νομίζω πως ναι, ακόμα είμαστε βέβαια στα πρώτα επεισόδια... Έχετε να δείτε πολλά. Νομίζω, άλλωστε, ότι ο έρωτας είναι κάτι που ο άνθρωπος δεν το διαγράφει ποτέ εντελώς από τη ζωή του.

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο σας;

Δεν θα το ’λεγα. Για μένα δεν είχε τον πρώτο ρόλο η καριέρα μου και δεν μπορώ να πω ότι θυσίασα την προσωπική μου ζωή, όπως έκανε η Φιλαρέτη. Μάλλον το αντίθετο έχω κάνει, πάντα προτεραιότητα είχε η ζωή μου. Μπορεί ίσως να μην έκανα τεράστια καριέρα, αλλά δεν στερήθηκα τα πράγματα που ήθελα. Έζησα, χάρηκα, πόνεσα, αγαπήθηκα, αγάπησα, δεν μου έχει λείψει τίποτα.

Η Φιλαρέτη με τη Λουκία μένουν στο ίδιο δωμάτιο και είναι φίλες από παλιά. Πώς είναι η σχέση τους; Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν;

Ακριβώς, είναι θανάσιμες φίλες και ζουν μαζί παρόλο που «τρώγονται» συνέχεια. Ενώ θα μπορούσαν να έχουν η καθεμία το δωμάτιό της, επιλέγουν τη συγκατοίκηση στον ίδιο χώρο. Η αντίθεσή τους, οι διαφορές τους και οι καβγάδες τους δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή τους. Η μία ξέρει καλά την άλλη, βέβαια έχουν και τα μυστικά τους, τα οποία όμως δεν θα σας τα αποκαλύψω... Πάντως, έχουν πολύ σοβαρά μυστικά η μία από την άλλη.

Πηγή mytv

Έλενα Κρίτα: «Άνοιξε το μυαλό μου περισσότερο. Σε κρατάει ζωντανό αυτό το πράγμα»

Έλενα Κρίτα: «Πάντα θα ήθελα ο Μίμης Χρυσομάλλης να είναι δίπλα μου»

Ελένη Κρίτα: «Γιατί είμαστε έτοιμοι να λιθοβολήσουμε κάποιον που έχει διαφορετική γνώμη;»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved