Media

Καλά γεράματα - Ελένη Κρίτα: θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις

Για την ανάγκη του κόσμου να παρακολουθεί κωμωδίες και για τη συνεργασία με τη Λυδία Φωτοπούλου στη σειρά «VIΠ - Καλά γεράματα», μίλησε η Ελένη Κρίτα

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Λυδία Φωτοπούλου;

Η συνεργασία μου με τη Λυδία Φωτοπούλου είναι πολύ καλή. Την ξέρω πάρα πολύ καλά, τη θαυμάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε ως τώρα. Είναι ένας απλός άνθρωπος, πολύ ευχάριστος, με χιούμορ. Είναι εξαιρετική συνάδελφος και συνεργάτιδα.

Έλενα Κρίτα: «Άνοιξε το μυαλό μου περισσότερο. Σε κρατάει ζωντανό αυτό το πράγμα»

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Σε κάθε επεισόδιο γίνεται και κάτι διαφορετικό. Οι ήρωες και οι ιστορίες εξελίσσονται συνέχεια και θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Ο κόσμος έδειξε την προτίμησή του και την αγάπη του στο σίριαλ από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, θεωρείτε ότι του έλειψε η κωμωδία;

Νομίζω πως ναι, γιατί τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλές δραματικές σειρές και εποχής αλλά ελάχιστες κωμωδίες. Οπότε μία καλή κωμωδία σίγουρα έχει λείψει από τον κόσμο, την είχε ανάγκη.

Πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη δική σας ζωή;

Το γέλιο είναι βασικό στη ζωή μου, παρόλο που δεν είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος του κόσμου. Αν δεν υπήρχε το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός, όλα θα ήταν δυσκολότερα.

Τι εύχεστε για τη σεζόν που ξεκίνησε;

Εύχομαι η τηλεόραση να έχει μια πολύ καλή χρονιά, οι σειρές που βγαίνουν να αγαπηθούν από τον κόσμο και να βρει η μυθοπλασία τη θέση της στις καρδιές των ανθρώπων. Όλοι έχουμε ανάγκη τις ελληνικές σειρές. Ελπίζω, λοιπόν, να είναι μία καλή χρονιά και να ξεχωρίσουν κάποιες και να αγαπηθούν, για να μη βαλτώσει ξανά η μυθοπλασία. Ελπίζω να έχουμε όλοι μ& ωραία, αισιόδοξη και δυνατή σεζόν.

Πηγή mytv

Έλενα Κρίτα: «Πάντα θα ήθελα ο Μίμης Χρυσομάλλης να είναι δίπλα μου»

Ελένη Κρίτα: «Γιατί είμαστε έτοιμοι να λιθοβολήσουμε κάποιον που έχει διαφορετική γνώμη;»

Ελένη Κρίτα: «Αδικήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. Είναι υπερβολικό ότι ‘το πλήρωσε’ τόσο ακριβά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved