Media

Άγιος έρωτας: Οι εξελίξεις της εβδομάδας – Η Χλόη στο μοναστήρι

Άγιος έρωτας: Ο Παύλος ετοιμάζεται να κλείσει με το ζόρι τη Χλόη στο εκκλησιαστικό οικοτροφείο που βρίσκεται σε ένα μοναστήρι.

Λίγο πριν το κάνει, ο πατήρ Νικόλαος της ομολογεί τον έρωτά του... Παράλληλα, ο Βλάσης βάζει στο στόχαστρο τον Μαρκόπουλο για τον φόνο του Θεοδώρου, ενώ ο Κλεάνθης αποφασίζει να αλλάξει ζωή.

Άγιος Έρωτας – Το Twitter «σταύρωσε» ξανά τη Χριστίνα: «Eίσαι μια παρανοϊκή ψεύτρα!»



Πλησιάζει η στιγμή που η Χλόη θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Στέρνα για να πάει στο εκκλησιαστικό οικοτροφείο που θέλει ο πατέρας της, το οποίο βρίσκεται σε ένα μοναστήρι. Η κοπέλα είναι πολύ στενοχωρημένη, ενώ ο Παύλος δηλώνει σίγουρος με την επιλογή του και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να του χαλάσει τα σχέδια που έχει δρομολογήσει για τον εγκλεισμό της κόρης του.

Την ίδια στιγμή, η συντετριμμένη Χλόη νιώθει μεγάλη ντροπή μετά την εξομολόγηση των αισθημάτων της προς τον πατέρα Νικόλαο, καθώς εισέπραξε αρνητική αντίδραση από την πλευρά του. Όμως π πραγματικότητα είναι διαφορετική... 0 παπάς αισθάνεται τα ίδια πρωτόγνωρα αισθήματα έρωτα και πάθους για το νεαρό κορίτσι, αλλά προσπαθεί να πειθαρχήσει στις αρχές του και να ακολουθήσει πιστά τον δρόμο που έχει επιλέξει. Όταν η Χλόη πηγαίνει να τον βρει για να τον αποχαιρετήσει, ο ιερέας εκφράζει ανοιχτά τα αισθήματά του.

Έτσι, της κάνει ερωτική εξομολόγηση! Μάλιστα, η έντονη αυτή στιγμή επισφραγίζεται με ένα φιλί γεμάτο πάθος. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δημιουργεί αβάστακτες ενοχές στον πατέρα Νικόλαο, ο οποίος παλεύει μέσα του σχετικά με τα θέλω, τα πρέπει και τις επιθυμίες του. Την επόμενη ημέρα, οι συμμαθήτριες της Χλόης την αποχαιρετούν συγκινημένες κι αμέσως μετά ο Παύλος τη μεταφέρει με το ζόρι στο οικοτροφείο στο μοναστήρι

Πηγή mytv

Άγιος έρωτας: Η Ολυμπία στέλνει την Χλόη σε μοναστήρι

Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα στο νοσοκομείο – Ο πατήρ Νικόλαος σώσει τη Θάλεια από αυτοκτονία

Άγιος έρωτας - Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο μεγάλος έρωτας του Κυριάκου για την Θάλεια παραμένει»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved