Media

Χαμός στο Breakfast@Star με τον Αϊβάζη-Δεν μπορεί να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε μια δημοσιογράφο!

Η εκπομπή, Breakfast @ Star άδειασε τον Γιάννη Αϊβάζη προβάλλοντας αμοντάριστες τις δηλώσεις του.

Ο ηθοποιός είπε: «Δεν ενοχλήθηκα με την ερώτηση! Να απολογηθώ για κάτι που είπα; Έχω την άποψή μου, δεν προσβάλλω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν είμαι κανένας σημαντικός άνθρωπος, δεν έχω αφήσει τίποτα στην ελληνική ιστορία. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που με ρωτάτε για κάτι που ίσως να μη θέλω να απαντήσω. Δεν έχει να κάνει με τη συνάδελφό σας, τη Σοφία Μανουσακίδου, την οποία την ξέρω πολλά χρόνια. Το τι κόψατε, τι ράψατε, τι δεν ράψατε… Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα».

Η εκπομπή πρόβαλε το μονταρισμένο και το αμοντάριστο πλάνο με τις δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη.

Και στη συνέχεια η δημοσιογράφος, Μαίρη Αργυριάδου είπε: «Δεν μπορεί να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε μια δημοσιογράφο. Είναι σαν να μας κατηγορεί ότι άλλα είπε και άλλα βάλαμε. Γι’ αυτό παίξαμε το αμοντάριστο, για να δούμε όλοι ότι τίποτα δεν κόψαμε και ράψαμε».

Η δε Λιλή Πυράκη ανέφερε: «Εγώ είδα ότι η χθεσινή του δήλωση ήταν χειρότερη από την προχθεσινή, ήταν ειρωνικός. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας με ήθος. Μάλλον δεν του άρεσε αυτό που δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, αλλά δεν φταίμε εμείς γι’ αυτά που δηλώνει η Μαρία Κορινθίου».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι ένας άνθρωπος στα όρια του διπολισμού, δε ξέρω αν τα έχω ξεπεράσει

Αϊβάζης: «Αν ρωτήσω αν ο άντρας σου κάνει καλό έρωτα θα σου αρέσει; Εγώ γιατί να πω γιατί χώρισα;»

Αϊβάζης: Μιλά για όλα στο «Καλύτερα Αργά» - Γιατί πιστεύει πως βρίσκεται στα όρια του διπολισμού;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved