
Κρατερός Κατσούλης: Η προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό & η σχέση του σήμερα με την Καραβάτου
Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, την Αέλια και τον Αρίωνα, αλλά και τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου μετά τον χωρισμό τους.
Αρχικά ανέφερε: «Τα σημερινά παιδιά έχουν τους δικούς τους κώδικες. Με κάποια πράγματα τσακώνονται με τον έναν με κάποια με τον άλλον. Με ενδιέφερε από μικρή να είχαμε ένα σύστημα επικοινωνία για να συνεννοούμαστε σε βάθος χρόνου. Τα είχα σε ένα κομμάτι της περιοδείας μου. Και τους άρεσε και τους κούρασε. Ήταν όμως μια ευχάριστη συνθήκη».
Κρατερός Κατσούλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα μιλήσω εκτενέστερα γι' αυτό όταν θα αλλάξει...»
Για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου και τη σχέση τους σήμερα, τόνισε: «Το παλεύουμε και το έχουμε στο νου μας κάθε ημέρα. Το μυστικό είναι να περιορίσει τον εγωισμό του. Αυτό γίνεται πιο εύκολο αν θεωρεί ότι αυτός είναι ένας στόχος και σκοπός ζωής. Έτσι η ζωή μας θα ήταν καλύτερη αν αυτό το κάναμε αν είχαμε έναν λόγο παραπάνω».
Και για την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Δεν θα το ακούσετε. Προφυλάσσω τη ζωή μου όπως πάντα. Ανέκαθεν έλεγα ότι δεν είναι πρόταση το να μάθουμε το κοινό μας της δουλειάς μας εννοώ για την προσωπική μας ζωή. Άμα γίνει και με δουν με σύντροφο θα γίνει. Αλλά δεν κάνω δημόσια εμφάνιση. Πριν την Κατερίνα είχα σχέσεις στη ζωή μου αλλά δεν ήξερε κανείς τίποτα».
Καραβάτου: Ο χωρισμός με τον Κρατερό & η αποκάλυψη για τα παιδιά: «Σοκάρονται με αυτό το ενδεχόμενο»
Για το αν τα παιδιά του σε περίπτωση που αποφασίσουν να ασχοληθούν με την υποκριτική, ανέφερε: «Κανείς ηθοποιός δεν έχει οικονομικό μαξιλαράκι ασφαλείας αν μείνει εκτός δουλειάς. Αν τα παιδιά θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένα. Αν θέλουν να δοκιμάσουν εγώ θα τους στηρίξω έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορείς να επιβάλεις σε έναν άνθρωπο τη δική σου γνώμη».
Διαβάστε επίσης:
Κρατερός Κατσούλης: Η σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Καραβάτου
Κατσούλης: Τα γενέθλια και η σπάνια φωτό των παιδιών του: «Αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα»
Κατσούλης: Σπάει τη σιωπή του 3 χρόνια μετά-Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού με την Καραβάτου