
Γη της ελιάς: Ο πέμπτος κύκλος και η ένταση δυο μεγάλων πρωταγωνιστών
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του Mega με τον Ανδρέα Γεωργίου για τη συνέχιση της «Γης της ελιάς» για πέμπτη συνεχή σεζόν.
Η επανεκκίνηση της σειράς μετά τις γιορτές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, παρουσίασε κάποιες «αρρυθμίες» στους πίνακες τηλεθέασης που προβλημάτισαν το κανάλι και τους δημιουργούς, ενώ στο τραπέζι μπήκε το θέμα της σταθεροποίησης στις ώρες μετάδοσης που έχουν γίνει «ασανσέρ» μπερδεύοντας το τηλεοπτικό κοινό.
Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη χάνει το μωρό, ενώ παράλληλα κινδυνεύει και η ζωή της

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν η «Γη της ελιάς» να μεταδίδεται στο εξής σταθερά στις 21:50 από Κυριακή έως Τετάρτη και τις Πέμπτες στις 21:00. Παράλληλα, αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή ανατροπή, το Mega και ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστικοποίηση της συμφωνίας για συνέχιση της «Γης της ελιάς» για μία ακόμα σεζόν.
Για να υπάρξει ανανέωση του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού, στόχος είναι στον πέμπτο κύκλο να ενταχθούν δύο νέα μεγάλα ονόματα ηθοποιών.
Γη της Ελιάς: Δεν έχει τέλος το δράμα! Ο Κουράκος χαροπαλεύει και η Αριάδνη γίνεται δότρια
Γη της Ελιάς – Κουτσουβέρη: «Αν συνεχιστεί η σειρά, τότε θα είμαι κι εγώ μέρος της»
Η γη της ελιάς: Απεργία πείνας των κατοίκων και η μεγάλη εξαπάτηση του παπά -Τιμοθεου