Μπέρδεμα στο Buongiorno-Μπέρδεψαν τη Μαρία Αναστασοπούλου με την Πηνελόπη:«Ορίστε; Αλήθεια το λέτε;»
Media

Μπέρδεμα στο Buongiorno-Μπέρδεψαν τη Μαρία Αναστασοπούλου με την Πηνελόπη:«Ορίστε; Αλήθεια το λέτε;»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στο Buongiorno όμως η ρεπόρτερ την μπέρδεψε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δήλωσε: «Με τον Άρη Πορτοσάλτε τα συζητάμε όλα, με πολύ σεβασμό. Είμαστε δυο άνθρωποι που εκφράζουμε πολλές φορές εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Όποιος έχει παρακολουθήσει την εκπομπή, γιατί αισθάνομαι ότι πολλές φορές εκείνοι που ασκούν κριτική μπορεί να μην την έχουν δει ούτε μια φορά και αυτό είναι άδικο, έρχομαι σε αμήχανη θέση να απαντώ σε αυτό γιατί οι ερωτήσεις για τις απόψεις του Άρη, πρέπει να γίνονται στον Άρη. Για τις δικές μου απόψεις μπορώ να σας απαντήσω σε όποια ερώτηση θέλετε».

Αμέσως μετά, η δημοσιογράφος, μπέρδεψε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να είναι ένα από τα πρόσωπα που σκέφτεται ο ΣΚΑΪ για το Big Brother και την ρώτησε αν ισχύει το ρεπορτάζ.

Μεσσαροπούλου για Αναστασοπούλου: «Γύρισε στον ΣΚΑΙ με κομμένα φτερά και δεύτερο βιολί»

240715195656_MARIA-1-scaled.jpg

«Ορίστε; Αλήθεια το λέτε; Αυτό είναι τέλειο. Θα το πω μετά στις φίλες μου. Τι εννοείς; Είπε ο Γρηγόρης Μελάς αυτό; Αποκλείεται ο Γρηγόρης να το είπε αυτό. Δεν έχω ιδέα. Πιο πιθανό είναι να μπω με τον Άρη Πορτοσάλτε μέσα στο Big Brother, παρά να το παρουσιάσω. Να σου πω με ποιος θα ήθελα να είμαι μέσα στο Big Brother; Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι με Κούτρα - Ντσούνο, με Άρη Πορτοσάλτε φυσικά, και θα πάρουμε και τη Σία Κοσιώνη μαζί μας».

«Προφανώς κάτι θα ήξερε ο Γρηγόρης Μελάς για να το αναφέρει», είπε η Φαίη Σκορδά βλέποντας την αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου ενώ λίγη ώρα μετά, ο δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα στη Φαίη και διευκρίνισε ότι το δικό του ρεπορτάζ αναφερόταν στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Αναστασοπούλου «τρόλαρε» ρεπόρτερ για το κοστούμι του: «Έτσι πήγες στην Βίσση;»

«Ο Παπαδάκης δεν ήθελε να δώσει στην Μαρία Αναστασοπούλου το Καλημέρα Ελλάδα για…»

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Αν κάποιος μας βλέπει φέτος, θα πάρει μία απάντηση»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved