Media

Master Chef: Η «παγίδα» στους παίκτες και ο νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box!

Gossip-tv Team

Δοκιμασία Mystery Box είχαν σήμερα οι παίκτες που συμμετέχουν στο Master Chef αλλά οι περισσότεροι την… πάτησαν!

Κάθε ένα από Mystery Boxes ανέγραφαν πάνω τις λέξεις «δύσκολο» και «εύκολο» και οι περισσότεροι επέλεξαν το κουτί με τη λέξη εύκολο.

Όμως ήταν παγίδα καθώς οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως το εύκολο κουτί τους στερούσε δέκα λεπτά από τη δοκιμασία. Κοινώς οι παίκτες που είχαν επιλέξει το εύκολο κουτί είχαν μόλις 35 λεπτά και όχι 45 λεπτά για την παρασκευή τους όπως εκείνοι που επέλεξαν τον… δύσκολο δρόμο.

Αν και τα υλικά που έκρυβε το mystery box όπως σχολίασαν οι περισσότεροι παίκτες ήταν σχετικά εύκολα, όλοι τους αγχώθηκαν καθώς δεν ήξεραν αν θα κατάφερναν βάσει χρόνου να ολοκληρώσουν ένα πιάτο.

Ο Χαράλαμπος ήταν από τους πρώτους παίκτες που οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του. Το δεύτερο πιάτο που εντυπωσίασε τους σεφ ήταν αυτό του Πάνου με τον Κοντιζά να του λέει ότι θα πρέπει να προσέχει λίγο το αλάτι που ρίχνει στο φαγητό.

Τρίτο πιάτο που επέλεξαν οι κριτές να δοκιμάσουν ήταν αυτό της Σπυριδούλας.

Τελικά, μεγάλος νικητής ανάμεσα στους τρεις παίκτες αναδείχθηκε η Σπυριδούλα η οποία άκουσε τα καλύτερα λόγια για το πιάτο της.

Δείτε τα σχετικά βίντεο...

Η Σπυριδούλα, είχε προβάδισμα σε σχέση με τους συμπαίκτες της μετά τη νίκη. Όπως της ανακοίνωσαν οι κριτές, θα όριζε εκείνη ποιο βασικό συστατικό, ανάμεσα στο νωπό μοσχαρίσιο κρέας, το κορν μπιφ και τον παστουρμά θα μαγείρευαν οι συμπαίκτες της.

Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και τα καλύτερα από αυτά ήταν της Ιωάννας, του Μανώλη και του Σταμάτη στους οποίους έδωσαν τα συγχαρητήριά τους. Ο Μάνος, όπως ανακοινώθηκε από τα χείλη του Σωτήρη Κοντιζά, κέρδισε επάξια τη θέση του αρχηγού για την επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Από τα χειρότερα πιάτα όμως ήταν αυτά του Ντέιβιντ, του Πάνου, του Ζαχίρ, της Εύας και του Θάνου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πέρασαν στον εξώστη, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν προς αποχώρηση.

Τελικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Ζαχίρ, ο Ντέιβιντ και ο Θάνος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved