Media

Υπόθεση Πάτρα: Στο φως φωτογραφία ντοκουμέντο με μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας!

Gossip-tv Team

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου σε ό,τι αφορά την υπόθεση στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών κοριτσιών. 

Στην φωτογραφία φαίνεται το χεράκι της Τζωρτζίνας να έχει πολλές μελανιές. Γι' αυτές τις μελανιές υποστηρίχθηκε πως έγινε κατά την μεταφορά του παιδιού στο καροτσάκι και ότι με την αλλαγή του χεριού δεν υπήρχε κάποια μελανιά.

«Φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα», είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Χαμογέλα και πάλι, η οικογένεια ζήτησε από το κέντρο να απαντήσει από πού είχαν προέλθει αυτές οι μελανιές και το κέντρο είχε απαντήσει πως και σε εκείνους που το εξέτασαν προξένησε εντύπωση.

«Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες» τόνισε ο κ. Λέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα, επισκεπτόταν το εν λόγω κέντρο μετά την τετραπληγία της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπμπή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved