Media

MasterChef: «Στο στόχαστρο» η Ελπίδα- Εκτός εαυτού η Ελισάβετ: «Αυτό λέγεται bullying»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (29-4), με την έναρξη της ψηφοφορίας, είδαμε την Ελισάβετ να απευθύνει τον λόγο στην Ελπίδα, λέγοντάς της ότι λυπάται που δεν μπορεί να την ψηφίσει για αποχώρηση. 

Μετά από την τελευταία δοκιμασία, από την οποία κρίθηκε η ασυλία, είδαμε ότι η Ελπίδα ήταν η νικήτρια, μιας και ήταν η καλύτερη και στις δυο δοκιμασίες, που είχαν "άρωμα Ιταλίας".

Η Ελπίδα και η Ελισάβετ ήταν εκείνες που διεκδίκησαν την ασυλία, μιας και ήταν οι δυο, που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση. Μετά από την νίκη της Ελπίδας, πολλοί δυσανασχέτησαν, μιας και στην ομαδική δοκιμασία είχε φέρει έναν πολύ χαμηλό βαθμό στο πιάτο, που είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας. Aυτό σήμαινε για εκείνους ότι ουσιαστικά, παρά την πολύ κακή της απόδοση, σκέφτηκε και πάλι στρατηγικά και θέλησε να διεκδικήσει την ασυλία και μάλιστα έβαλε και τα δυνατά της.

Όταν έφτασε η στιγμή της ψηφοφορίας, η Ελισάβετ απευθύνθηκε στην Ελπίδα, λέγοντάς της ότι δεν την αντέχει άλλο, μιας και συνεχώς της κάνει συναισθηματικό πόλεμο σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να της ζητά συγγνώμη κάθε φορά, λέγοντάς της ότι δεν έγινε και κάτι.

Με τα λεγόμενα της Ελισάβετ συμφώνησαν και η Καλλιόπη και ο Μπόμπενας, οι οποίοι και είπαν ότι το έχουν ζήσει και εκείνοι όλο αυτό και ότι απλά η Ελπίδα είναι διπρόσωπη και την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της στον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved