Καινούργιου: «Χθες με έπιασαν λίγο τα ψυχολογικά μου αλλά λέω "38, καλύτερα από ποτέ είμαι"»
Η Κατερίνα Καινούργιου ανήμερα της Πρωτομαγιάς έχει τα γενέθλιά της και εμφανίστηκε στο πλατό απαστράπτουσα αλλά και με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση.
Η όμορφη παρουσιάστρια, φορώντας ένα φούξια φόρεμα που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της έδειξε να τα χάνει από το υπέροχα στολισμένο πλατό και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και όσους τη θυμήθηκαν για το μοναδικό, σχεδόν παραμυθένιο σκηνικό που αντίκρισε.
Δεν παρέλειψε όμως να πει ότι τη χθεσινή μέρα, μόλις δηλαδή λίγες ώρες πριν κλείσει τα 38 της χρόνια, δεν ήταν και πολύ καλά ψυχολογικά καθώς συνειδητοποίησε ότι μεγαλώνει όμως στο τέλος της ημέρας είπε να δει το όλο θέμα κάπως αλλιώς, και να χαρεί που βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία της ζωής της, έστω και αν βρίσκεται στο κατώφλι των 40.
«Χθες με έπιασαν λίγο τα ψυχολογικά μου αλλά λέω "38, καλύτερα από ποτέ είμαι"» είπε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της λέει πως... υπάρχουν και χειρότερα, αναφερόμενος προφανώς στον ίδιο που έχει περάσει κατά πολύ τα... 40!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η Κατερίνα εμφανίστηκε απαστράπτουσα σήμερα στο πλατό της εκπομπής.

Έδειχνε πολύ χαρούμενη, όμως παραδέχτηκε ότι την προηγούμενη μέρα δεν ήταν και πολύ καλά ψυχολογικά.

Εντυπωσιάστηκε από το υπέροχα στολισμένο πλατό της εκπομπής της.

Ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές και τις εκπλήξεις που της έχουν κάνει ήδη.
Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε την εκπομπή της για ακόμα μία μέρα με χαμόγελο, ευχαριστώντας όλους εκείνους που της έχουν ευχηθεί για τα γενέθλιά της.
Δείτε την έναρξη της Κατερίνα Καινούργιου ανήμερα των γενεθλίων της: