Media

Αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τη Δαλάκα σε Survivor - H συγνώμη στο κοινό & η ανακοίνωση

Gossip-tv Team

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φινάλε του Survivor 2024. Ένας ακόμη κύκλος κλείνει σε λίγες ημέρες και πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά ήταν η Κατερίνα Δαλάκα

Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες μπαίνουν απόψε (18/6) στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας την ασφάλεια που θα τους δώσει μία θέση στο Γαλάτσι.

Η Κατερίνα Δαλάκα στην έναρξη του επεισοδίου μίλησε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor: Σφάδαζε στους πόνους η Δαλάκα με τον νέο τραυματισμό της - «Δεν πιστεύω πόσο άτυχη είμαι»

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

3EEEE.jpg

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπληρώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ένα συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν, αγάπησα πολύ το παιχνίδι...»

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο αποψινό Survivor.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Survivor spoiler 18/6: Βάζει «φωτιά» στον στίβο μάχης και κερδίζει την τελευταία ατομική ασυλία!

Survivor τελικός: Οι εκπλήξεις της παραγωγής, τα αγωνίσματα και ο νέος χώρος

Τριαντάφυλλος & Παππάς μαζί στον Αργυρό - Οι στενές σχέσεις μετά το Survivor! Αποκλειστικές φωτό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved