Media

«Έσπασε» η Μελία Κράιλινγκ: «Είχα μια καλή δεκαετία μαζί του… Έφυγε πολύ γρήγορα»

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Μελία Κράιλινγκ το απόγευμα της Δευτέρας (30-09). Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

«Γεννήθηκα στην Ελβετία, γιατί εργαζόταν εκεί ο πατέρας μου για κάποια χρόνια. Ήρθαμε εγώ και η μητέρα μου στην Ελλάδα, διότι χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ζήτησε να πάω σε ένα ξενόγλωσσο σχολείο και καλά έκανε, γιατί ήθελε να ξέρεις ότι κάπως θα επικοινωνεί με την κόρη του»

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη Μελία Κράιλινγκ: «Στη μαμά σου χρωστάω» - Έκπληκτη η ηθοποιός

«Τα λέμε όλα με τη μητέρα μου, ήρθαμε κοντά επειδή δεν υπήρχε ο πατέρας μου. Θυμάμαι που έκανε 5 δουλειές, έβλεπα μία πολύ δυναμική πλευρά της θηλυκότητας και αυτό με έχει εμπνεύσει κάπως. Δεν με άφηνε μόνη μου με ξένους, με έπαιρνε μαζί της στη δουλειά. Είχα καλές σχέσεις με τον πατέρα μου αλλά δεν έκλεισε ο κύκλος μαζί του. Είχα μία καλή δεκαετία μαζί του, να επικοινωνώ μαζί του και να παίρνω πρωτοβουλίες για να συναντηθούμε».

«Έφυγε πολύ γρήγορα. Είχε κάποια θέματα υγείας αλλά δεν περιμέναμε ότι θα… Αισθάνθηκα μετά από αυτό την ανάγκη να κάνω περισσότερα πράγματα, για να είναι περήφανος για μένα», είπε εμφανώς συγκινημένη

Μελία Κράιλινγκ: Περιπέτεια υγείας για την πρωταγωνίστρια των Πανθέων – Οι φωτό από το νοσοκομείο

Μελία Κράιλινγκ: «Έπεσα και μου έφυγε το δόντι, έβαλα τσίχλα-Μας πήγαιναν με κουκούλες στο στούντιο»

Μελία Κράιλινγκ: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο ρόλος στους Πανθέους και η δημοσιογράφος μητέρα της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved