Instagram / athanasios_alevras
Eurovision

Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να μας ζητήσει συγγνώμη για την τόσο κακή μετάδοση της Eurovision;

Eurovision 2024:  Θύελλα αντιδράσεων φαίνεται πως έχει προκαλέσει η μετάδοση του διαγωνισμού από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά.

Τα συχνά αστεία του διδύμου, μία γκάφα του Ζερόμ Καλούτα που... υπερθεμάτισε αμέσως μετά ο Θανάσης Αλευράς και ο τρόπος που σχολίαζαν τα όσα έδειχνε η κάμερα την ώρα της προβολής του μεγάλου τελικού, έφερε έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια από πολλούς Έλληνες τηλεθεατές.

Eurovision 2024: Το πρώτο μήνυμα της Σάττι λίγα λεπτά αφού κατέβηκε από τη σκηνή του Malmö Arena

Ανάμεσά τους και ο στενός συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ο οποίος με μία ανάρτησή του, που εμπεριείχε πολύ θυμό και εκνευρισμό, δεν έκρυψε την μεγάλη ενόχλησή του για όσα άκουγε από Αλευρά-Καλούτα.

«Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να μας ζητήσει συγγνώμη για την τόσο κακή μετάδοση της Eurovision; Για τη συνεχή κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας; Για τα αστειάκια τύπου "σουβλατζίδικο”; Θα μας εξηγήσουν τα κριτήρια της επιλογής τους; Γιατί θα έπρεπε!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Άρης Καβατζίκης ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει εμμέσως και την γκάφα των δύο σχολιαστών του τελικού στην ΕΡΤ, όταν η κάμερα στράφηκε στην πριγκίπισσα Βικτώρια, Διάδοχο του θρόνου της Σουηδίας η οποία παρακολουθούσε live στο Malmö Arena. Τότε ο Ζερόμ απευθυνόμενος στον Θανάση Αλευρά τον ρώτησε: «Την ξέρεις αυτή που δείχνει η κάμερα;» για να λάβει την αρνητική απάντηση του ηθοποιού ο οποίος προφανώς δεν τη γνώριζε.

Ο Άρης Καβατζίκης λοιπόν σχολίασε στην ανάρτησή του: «Υ.γ. Όταν στην εκδήλωση προλογίζει η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, απλά μεταφράζεις και δεν φλυαρείς. "Την ξέρεις αυτή που δείχνει η κάμερα;”».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved