Eurovision - Slimane: Η συμμετοχή μου στο «The Voice» ήταν πράγματι ορόσημο
Eurovision

Eurovision - Slimane: Η συμμετοχή μου στο «The Voice» ήταν πράγματι ορόσημο

Eurovision: Αυτή τη στιγμή στη Γαλλία o Slimane αντιμετωπίζεται ως σούπερ σταρ.

Πώς μοιάζει η ζωή και η καθημερινότητα ενός σούπερ σταρ;

«Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή ενός σούπερ σταρ. Μπορώ μόνο να μιλήσω για τη δική μου καθημερινότητα. Προσπαθώ να παραμένω γειωμένος, ρεαλιστής και συνδεδεμένος με τις ρίζες και τις αξίες που μου έδωσαν οι γονείς μου. Δουλεύω σκληρά, αλλά προσπαθώ να μοιράζομαι και όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μου. Εννοείται και με την κόρη μου. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε περιοδεία, οπότε είναι υπέροχη η γνωριμία, η συναναστροφή και η συνεργασία με καινούριους ανθρώπους - και φυσικά πάντα βρίσκω χρόνο για να γράφω μουσική. Για μένα αλλά και για άλλους καλλιτέχνες»

Slimane: Η συγκίνηση του Γάλλου εκπροσώπου στη Eurovision όταν άκουσε το τραγούδι του στη Μύκονο

slimane_1709129096_3312737425661701998_221750577.jpg

Σε τι άλλο είσαι καλός εκτός της μουσικής;

«Μου αρέσει να μαγειρεύω. Είναι ένα χόμπι που μου επιτρέπει να εκφράζομαι με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στη μουσική. Ειδικά οι παραδοσιακές ανατολίτικες συνταγές μού υπενθυμίζουν την κληρονομιά της οικογένειάς μου. Και είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για να μαζευόμαστε όλοι μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι. Ενα άλλο πράγμα στο οποίο είμαι καλός είναι το να φροντίζω τους ανθρώπους με τα καλλυντικά που φτιάχνω. Το ξεκίνησα ως χόμπι αλλά πριν από έναν χρόνο αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου brand καλλυντικών για μαλλιά, το Cousines. Είναι μια σειρά φυσικών προϊόντων για μαλλιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα ή με ζητήματα όπως η ψωρίαση. Και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος γι’ αυτό. Μετά τη Eurovision, μάλιστα, αρχίσαμε να δεχόμαστε και τις πρώτες παραγγελίες μας από την Ελλάδα»

slimane_1709129096_3312737425619689879_221750577.jpg

Σκέφτεσαι ποτέ τι θα γινόταν αν δεν είχες συμμετάσχει και τελικά επικρατήσει στο γαλλικό «The Voice» το 2016; Πώς θα ήταν η ζωή σου σήμερα;

«Η συμμετοχή μου στο «The Voice» ήταν πράγματι ορόσημο. Χωρίς αυτό ίσως το μονοπάτι που θα είχα ακολουθήσει να ήταν πολύ διαφορετικό και πιθανώς με περισσότερες προκλήσεις. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσε. Ομως με ή χωρίς αυτό πιστεύω ότι το πεπρωμένο μου ήταν η μουσική. Το να υπάρχω μέσα από τη μουσική ήταν πάντα ζωτικής σημασίας για μένα»

Πηγή Gala

Eurovision: Ο Slimane έρχεται Ελλάδα και είναι sold out μέσα σε λίγες ώρες - Και δεύτερη παράσταση

Eurovision 2024: Ο Slimane έρχεται στην Ελλάδα

Eurovision 2024 - Slimane: Το Voice, ο Αλιάγας, ο ρόλος σε αστυνομική σειρά στο Netflix & η κόρη του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved