ndpphoto@gmail.com
Hollywood

Χάρισαν σε ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 εισιτήριο για τους Coldplay, που παρακολούθησε & η Κάιλι Μινόγκ!

Ένα μοναδικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, χορό και ακόμα περισσότερες συγκινήσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ (8/6) στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ. 

Να θυμίσουμε ότι οι θαυμαστές του Βρετανικού συγκροτήματος είχαν κατασκηνώσει έξω από το ΟΑΚΑ για να είναι από νωρίς χθες στην πύλη ώστε να περάσουν στην αρένα και να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Μελίνα Νικολαΐδη: Με τον πατέρα της Ντέμη και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay

Φυσικά, στο Ολυμπιακό στάδιο επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα το αδιαχώρητο καθώς η συναυλία, να θυμίσουμε, ήταν sold out εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων όπως και η σημερινή δεύτερη συναυλία που θα δώσουν οι Coldplay.

Πάντως, ο Θάνος Κλωνόπουλος, ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να καλύψει ρεπορταζιακά το μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός δεν πίστευε στην τύχη του όταν κάποιος τον πλησίασε έξω από το στάδιο και του έδωσε ένα χαρτί που δεν ήταν άλλο από ένα χρυσό εισιτήριο για την αρένα. Κάτι που φυσικά τον χαροποίησε ιδιαίτερα και έτσι κατάφερε να ζήσει και εκείνος από πρώτο χέρι την όλη εμπειρία που όπως είπε, ήταν μοναδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Coldplay έχουν αποφασίσει να κάνουν τα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο, αμέσως μετά το τέλος των συναυλιών τους στην Αθήνα, δείχνοντας ευγνώμονες -το είπε άλλωστε και από μικροφώνου ο Κρις Μάρτιν χθες σε... άπταιστα ελληνικά- που βρίσκονται στην χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Στούντιο με Θέα πάντως, στο ΟΑΚΑ, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, βρέθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε και μία σύντομη συνάντηση με τον frontman του συγκροτήματος Κρις Μάρτιν.

Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική βραδιά:

Ανάμεσα στους επώνυμους που παρευρέθηκαν εκτός από την Κάιλι Μινόγκ που λατρεύει το συγκεκριμένο band ήταν και πολλοί Έλληνες celebs. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved