Αντωνία Καούρη: Η Ελληνίδα που θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»
Showbiz

Αντωνία Καούρη: Η Ελληνίδα που θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Η Αντωνία Καούρη είναι η Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay και βέβαια μόλις λίγη ώρα πριν, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε γίνεται, για τα συναισθήματά της λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή μαζί τους. 

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι σε λίγη ώρα θα ανοίξω τη συναυλία των Coldplay, θα το συνειδητοποιήσω μετά νομίζω. Δε ξέρω πως επέλεξαν εμένα, θέλω πάρα πολύ αν τους συναντήσω να τους ρωτήσω. Εμένα μου ήρθε απλά ένα email και έγινε όλη η επικοινωνία από την ομάδα και την εταιρεία παραγωγής. Έχω μεγαλώσει με Coldplay» είπε αρχικά η Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το The Voice.

kaouri.jpg

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για αυτή την εκπληκτική συνεργασία που δεν πίστευε ούτε και εκείνη:

«Θα είμαι πάνω στη σκηνή 30 λεπτά. Θα παρουσιάσω τα τρία πρώτα κομμάτια μου στα οποία έχω κάνει εγώ την παραγωγή. Στο πρώτο κομμάτι θα είμαι με το μικρόφωνο στο χέρι, έπρεπε να το κάνω κι αυτό, τα υπόλοιπα θα είναι πίσω από τα πλήκτρα μου, που νιώθω πιο ασφαλής. Μετά τη συναυλία θα υπάρξει πάρτι, και θα μπορέσω να τους γνωρίσω. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό ότι θα τους γνωρίσω. Με τιμάει που θα μοιραστώ την ίδια σκηνή μαζί τους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved