Slimane: Η συγκίνηση του Γάλλου εκπροσώπου στη Eurovision όταν άκουσε το τραγούδι του στη Μύκονο
Showbiz

Slimane: Η συγκίνηση του Γάλλου εκπροσώπου στη Eurovision όταν άκουσε το τραγούδι του στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται για διακοπές ο Slimane. Ο Γάλλος τραγουδιστής που ξεχώρισε με την φωνή του στην φετινή Eurovision απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο νησί των Ανέμων πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό του σε εστιατόριο στη Μικρή Βενετία. Την ώρα που απολάμβανε το δείπνο του με φίλους, ο Πέτρος Νάζος ζήτησε από το dj του μαγαζιού να παίξει το τραγούδι “Mon Amour”.

Eurovision: Ο Slimane έρχεται Ελλάδα και είναι sold out μέσα σε λίγες ώρες - Και δεύτερη παράσταση

090524_Alma-Bengtsson-EBU_0553.jpg

France | Slimane – Mon Amour (Second Semi-Final)

Alma-Bengtsson-EBU

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η πρώτη αντίδραση του 34χρονου καλλιτέχνη ήταν να βάλει από αμηχανία το χέρι του στο πρόσωπό του ενώ στην συνέχεια έδειξε συγκινημένος να σιγοτραγουδά τους στίχους.

Όσο το τραγούδι του ακουγόταν από τα μεγάφωνα, στο τραπέζι της παρέας έφταναν σφηνάκια κερασμένα από την επιχείρηση. Όπως μάθαμε ο Slimane είναι λάτρης της Μυκόνου και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Μονό που φέτος εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του λόγω Eurovision είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί στο νησί με... σωματοφύλακα!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved