Η Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο για διακοπές με την κόρη της!
Hollywood

Η Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο για διακοπές με την κόρη της!

Η Natalie Portman απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο αυτόν τον καιρό. 

Η χολιγουντιανή σταρ καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV μέσα σε φουσκωτό που την μετέφερε σε άλλο μεγαλύτερο σκάφος προκειμένου να κάνει μίνι κρουαζιέρα στα μαγευτικά Κουφονήσια.

Η Νάταλι Πόρτμαν χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου και αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου»!

H 43χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, η οποία έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου υποδυόμενη μια μπαλαρίνα στην ταινία Μαύρος Κύκνος, συνοδευόταν από την κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Portman εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία αφού πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, τον Γάλλο σκηνοθέτη και χορογράφο Benjamin Millepied με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο σήμερα Aleph και την επτάχρονη Amalia.

Γνωρίστηκαν το 2009, στα γυρίσματα του Μαύρου Κύκνου. Όπως είχαν αναφέρει και οι δύο, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η κρίση στο γάμο τους ήρθε το 2023, όταν η Natalie έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Millepied με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

Από τότε ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του και προφανώς αυτός της διάσημης ηθοποιού την οδήγησε στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι...

Διαβάστε επίσης:

Η Νάταλι Πόρτμαν και οι τραυματικές της εμπειρίες

Διάσημοι που ασπάστηκαν τον βιγκανισμό

Νάταλι Πόρτμαν: «Ένιωσα άνετα να παίξω δίπλα στον Τζουντ Λο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved