Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο! Η βαρκάδα με λευκό φόρεμα
Hollywood

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο! Η βαρκάδα με λευκό φόρεμα

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η Μύκονος έγινε το... κέντρο του κόσμου με την άφιξη διάσημων σταρ του Χόλιγουντ για να απολαύσουν τις διακοπές τους. 

Ανάμεσά τους και η Νάταλι Πόρτμαν η οποία λίγες μέρες πριν είχε περάσει και μία βόλτα από τα Κουφονήσια για να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές της χώρας μας.

Η Νάταλι Πόρτμαν στη Μύκονο για διακοπές με την κόρη της!

natalie-portman-(3).jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Μύκονο να κατεβαίνει από ένα φουσκωτό το οποίο και τη μετέφερε σε διάφορες παραλίες του νησιού. Η διάσημη ηθοποιός φορούσε κατά τη θαλάσσια βόλτα της ένα λευκό φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με λιλά παντόφλες ενώ είχε τα μαλλιά της δεμένα σε μία χαλαρή πλεξούδα.

Η Νάταλι Πόρτμαν διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο στη ζωή της αφού χώρισε από τον σύζυγό της Benjamin Μillepied με τον οποίο ήταν μαζί 11 χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν η ίδια ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του χορογράφου με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επίσημα και η Πόρτμαν δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της. Ξεκινώντας ίσως από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.
Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved