Μάθιου Πέρι: Σήμερα θα γινόταν 55 ετών! Οι θεωρίες συνωμοσίας & οι έρευνες για τον θάνατό του
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Μάθιου Πέρι: Σήμερα θα γινόταν 55 ετών! Οι θεωρίες συνωμοσίας & οι έρευνες για τον θάνατό του

Στις 23 Οκτωβρίου 2023 οι φανατικοί θαυμαστές της θρυλικής, πλέον, σειράς, Τα φιλαράκια, μάθαιναν σοκαρισμένοι για τον θάνατο του τηλεοπτικού Τσάντλερ Μπινγκ, κατά κόσμον Μάθιου Πέρι που είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τον βοηθό του στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Πασίφικ Παλισέιντς του Λος Άντζελες ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

USA NEW YORK MATTHEW PERRY MEMORIAL

Φόρος τιμής στον διάσημο ηθοποιό μετά την ανακοίνωση του θανάτου του τον Οκτώβριο του 2023. Εκατοντάδες θαυμαστές του, άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του έξω από το σημείο όπου γίνονταν γυρίσματα για τη θρυλική σειρά Τα φιλαράκια, στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Στις 15 Δεκεμβρίου 2023, η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες ανακοίνωνε ότι ο ηθοποιός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση κεταμίνη και πνιγμό.

Αν δεν είχε συμβεί αυτό, ο Μάθιου Πέρι σήμερα (19/8) θα γιόρταζε πιθανόν με φίλους και στενούς συγγενείς τα γενέθλιά του και θα χαιρόταν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM

Η έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι πλησιάζει στο τέλος της και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μπει στο μικροσκόπιο από το περιβάλλον του ως οι υπεύθυνοι χορήγησης θανατηφόρας ποσότητας της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στις αρχές του καλοκαιριού.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν σε ρεπορτάζ τους οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν σύντομα εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον εκείνων που συνδέονται με την προμήθεια κεταμίνης στον σταρ.

Actors Matthew Perry and Matt LeBlanc

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ με το φιλαράκι του, Τζο

ΑΠΕ ΜΠΕ

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Μάιο συμμετέχουν ανακριτές από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών και την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

Οι ντετέκτιβ παρακολουθούν τη διαδρομή που έκανε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια του διάσημου ηθοποιού. Να θυμίσουμε ότι η κεταμίνη τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούταν από πολλούς γιατρούς ως θεραπεία για την κατάθλιψη, σε σωστές βέβαια ποσότητες. Η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα του ήταν περίπου η ίδια με αυτή που θα χρησιμοποιούσε κάποιος κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας, είπε ο ιατροδικαστής.

ESPY AWARDS ROBERT HORRY

Αν και φίλοι του Μάθιου Πέρι επιβεβαίωσαν ότι ο Perry υποβαλλόταν σε θεραπεία με κεταμίνη, η πιο πρόσφατη συνεδρία του ηθοποιού ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με την έκθεση του Ιατροδικαστή. Αυτό δεν εξηγεί τα υψηλά επίπεδα του φαρμάκου στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου του, καθώς η κεταμίνη μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες.

US-PEOPLE'S CHOICE-FRIENDS CAST

Κάποια από τα Φιλαράκια σε τηλεοπτικά βραβεία πριν από χρόνια

ΑΠΕ ΜΠΕ

Πάντως, δεν βρέθηκαν άλλα ναρκωτικά στον οργανισμό του Perry ούτε ανακαλύφθηκαν σύνεργα στο σπίτι του, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ένας ψυχίατρος και ένας αναισθησιολόγος που υπήρξε επίσης γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Perry ήταν οι μόνοι επαγγελματίες υγείας που τον παρακολουθούσαν τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved