Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάθιου Πέρι: Συλλήψεις υπόπτων για τον θάνατό του
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάθιου Πέρι: Συλλήψεις υπόπτων για τον θάνατό του

Τουλάχιστον μία σύλληψη έχει γίνει τις τελευταίες ώρες (15/8) για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, του Τσάντλερ από τα Φιλαράκια!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η έρευνα για τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού ολοκληρώθηκε και οι εισαγγελείς φέρεται να έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον μία σύλληψη για συμμετοχή στη κατανάλωση θανατηφόρας ποσότητας της διασπαστικής αναισθητικής κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα του.

Μάθιου Πέρι: Διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

ALL

Το NBC News ανέφερε χθες το πρωί (14/8) ότι ένα άτομο στη Νότια Καλιφόρνια συνελήφθη για την υπερβολική δόση που κατανάλωσε ο διάσημος ηθοποιός, η οποία και ευθύνεται για τον αιφνίδιο θάνατό του μόλις στα 54 του χρόνια.

Το Associated Press, το TMZ και το ABC News αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές συλλήψεις στην επιχείρηση νωρίς σήμερατο πρωί, επικαλούμενες αστυνομικές πηγές.

Οι κατηγορίες θα απαγγελθούν από στιγμή σε στιγμή από τον εισαγγελέα στο Λος Άντζελες.

US-PEOPLE'S CHOICE-FRIENDS CAST

Κάποια από τα Φιλαράκια σε τηλεοπτικά βραβεία πριν από χρόνια

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η ποινική έρευνα που ξεκίνησε τον Μάιο περιελάμβανε ανακριτές από το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών και την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Οι ντετέκτιβ ανέφεραν ότι εντόπισαν από πού είχε προμηθευτεί την παράνομη αυτή ναρκωτική ουσία ο Μάθιου Πέρι, το οποίο για δεκαετίες χρησιμοποιούνταν για να ανεβάζει τη διάθεση ενώ πολύ πρόσφατα άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία της κατάθλιψης.

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved