Ο Ντελόν στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του
2019 Kurt Krieger/Getty Images
Hollywood

Ο Ντελόν στη δίνη σκανδάλου - Είχε θεωρηθεί ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο του σωματοφύλακά του

Η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα (18/8) ότι έφυγε από τη ζωή ο Αλέν Ντελόν, βύθισε στην απόλυτη θλίψη τα εκατομμύρια θαυμαστών του και φυσικά την οικογένειά του. 

Ο θρύλος του σινεμά, παρά την παγκόσμια αναγνώριση και τις τεράστιες επιτυχίες, στο παρελθόν βρέθηκε στη δίνη ενός τεράστιου σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στη Γαλλία και είχε γίνει γνωστό ως «Υπόθεση Μάρκοβιτς».

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέν Ντελόν στα 88 του χρόνια! Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

A Hidden Life (Une Vie Cachée) Red Carpet - The 72nd Annual Cannes Film Festival

Πρόκειται για το επίθετο του γραμματέα και σωματοφύλακα του Αλέν Ντελόν ο οποίος βρέθηκε νεκρός και μάλιστα το πτώμα ήταν ήδη σε αποσύνθεση!

Όλα ξεκίνησαν όταν την 1η Οκτωβρίου 1968 ένας ρακοσυλλέκτης, σύμφωνα με το Wikipedia, εντόπισε στη χωματερή του Ελανκούρ, λίγο έξω από το Παρίσι το πτώμα σε αποσύνθεση του 31χρονου Σέρβου Στέφαν Μάρκοβιτς, πρώην γραμματέα και σωματοφύλακα του Αλέν Ντελόν. Το πτώμα ήταν καλυμμένο με έναν πλαστικό μουσαμά.

Allan Carr's


Η εισαγγελική έρευνα στράφηκε αρχικά στην κατεύθυνση του διάσημου ηθοποιού και της τότε συζύγου του Ναταλί Ντελόν, με την οποία ο Μάρκοβιτς είχε, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και τις εφημερίδες της εποχής σύντομο δεσμό.

Στις 25 Ιανουαρίου του 1969 ο Αλέν Ντελόν κλήθηκε να καταθέσει για περισσότερες από 24 ώρες στην Εισαγγελία, που ερευνούσε την υπόθεση Μάρκοβιτς. Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις καταθέσεις στην αστυνομία από τον ηθοποιό, μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν είχαν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved