Αλέν Ντελόν: Γιατί είχε ζητήσει να φύγει από τη ζωή με ευθανασία;
ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Αλέν Ντελόν: Γιατί είχε ζητήσει να φύγει από τη ζωή με ευθανασία;

Πριν από μερικά χρόνια, ο Αλέν Ντελόν είχε διχάσει τους θαυμαστές του ανά τον πλανήτη, δηλώνοντας δημόσια πως ήθελε να φύγει από τη ζωή με ευθανασία

Τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που είχε υποστεί και του άφησε αρκετά κινητικά προβλήματα, αλλά και μετά τη διάγνωση ότι έπασχε από καρκίνο, ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια, όπως έγινε γνωστό σήμερα (18/8) με επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του, ήθελε να πεθάνει με ευθανασία.

Αλέν Ντελόν: Οι δύσκολες στιγμές πριν πεθάνει - Η σατανική βοηθός & ο πόλεμος μεταξύ των παιδιών του

Jean-Paul Belmondo's Funerals

«Από κάποια ηλικία και μετά, έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να ξεκουμπιστούμε ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις ή μηχανήματα», είχε δηλώσει ο θρύλος του σινεμά.

Allan Carr's

Alain Delon attends Allan Carr's "I-love-you-but-I-don't-see-you-enough" party at Adriano's Ristorante in Los Angeles, California, on February 1, 1979.

Fairchild Publishing/(Photo by Alan Berliner/WWD/Penske Media via Getty Images

Είχε επιμείνει μάλιστα στην άποψή του, τονίζοντας πρέπει ο καθένας από εμάς να είναι ελεύθερος να διαλέξει τον θάνατό του, ειδικά για κάποιον που αντιμετωπίζει μία σοβαρή ή ανίατη ασθένεια.

«Έχω ζήσει στην Ελβετία, όπου η ευθανασία επιτρέπεται και πιστεύω ότι είναι το πιο λογικό πράγμα που υπάρχει. Και το πιο φυσιολογικό» είχε σχολιάσει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved