Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας - Τιμητικός Χρυσός Λέοντας στη Σιγκούρνι Γιουίβερ
Hollywood

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας - Τιμητικός Χρυσός Λέοντας στη Σιγκούρνι Γιουίβερ

Η Σιγκούρνι Γουίβερ τιμήθηκε στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας με τον Χρυσό Λέοντα για την προσφορά της στον κινηματογράφο.

Η ίδια, παρακολούθησε μαζί με τους προσκεκλημένους, στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, ένα βίντεο - αφιέρωμα στο πρόσωπό της και τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους όπως είναι το «Aliens», το «Ghostbusters» και το «Εργαζόμενο κορίτσι».

Αγνώριστη από το special make up για ρόλο της. Ποια είναι;

labiennale_1724884296_3444901618304672429_1960416790.jpg

«Είναι πραγματικά τιμή μου που λαμβάνω το Χρυσό Λιοντάρι για το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς (“Lifetime Achievement”) από τη La Biennale di Venezia. Το να μου δοθεί αυτό το βραβείο είναι ένα προνόμιο που μοιράζομαι με όλους τους κινηματογραφιστές και τους συνεργάτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Δέχομαι με υπερηφάνεια αυτό το βραβείο προς τιμήν όλων όσων βοήθησαν να ζωντανέψουν αυτές οι ταινίες», δήλωσε η ίδια.


Μετά την απονομή του Χρυσού Λέοντα στη Σιγκούρνι Γουίβερ ακολούθησε η προβολή της ταινίας έναρξης του Φεστιβάλ, του «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον ο οποίος έδωσε το παρών κρατώντας από το χέρι τη σύντροφό του και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μόνικα Μπελούτσι.

https://www.instagram.com/p/C_Ov8bqN-FS/

Σαν δυο ξένοι Τζολί - Πιτ: Η παραγωγή του Φεστιβάλ της Βενετίας φρόντισε ώστε να... μη συναντηθούν!

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Πιασμένοι χέρι - χέρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved