Χιου Γκραντ: Η ηλικία, η σπουδαία καριέρα και τα... προβλήματα με τον νόμο!
Hollywood

Χιου Γκραντ: Η ηλικία, η σπουδαία καριέρα και τα... προβλήματα με τον νόμο!

Ο Χιου Γκραντ γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1960 στο Λονδίνο και είναι Βρετανός ηθοποιός και παραγωγός, γνωστός κυρίως για τις κωμωδίες και τις ρομαντικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Αποφοίτησε από το New College της Οξφόρδης με πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία.

Στην Ελλάδα ο Χιου Γκραντ - Πού απαθανατίστηκε να κάνει διακοπές;

Ο Χιου Γκραντ έγινε γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το "Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία", που του χάρισε παγκόσμια αναγνώριση και μια Χρυσή Σφαίρα. Άλλες γνωστές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε περιλαμβάνουν το "Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", το "Love Actually" και το "Bridget Jones's Diary". Οι ρόλοι του συνήθως περιλαμβάνουν τον χαρισματικό και λίγο αδέξιο άντρα, γεγονός που τον κατέστησε αγαπητό σε ένα ευρύ κοινό.

Η προσωπική ζωή και οι γυναίκες που του έκλεψαν την καρδιά

Από το 1987 έως το 2000 είχε δεσμό με το τοπ μόντελ Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Από το 2004 έως το 2007 είχε δεσμό με τη Τζεμίνα Γκόλντσμιθ. Το 2011 απέκτησε μια κόρη από την Τίνγκλαν Χονγκ, ρεσεψιονίστ σε κινέζικο εστιατόριο στο Λονδίνο, με την οποία είχε ένα σύντομο δεσμό.

Το Σεπτέμβριο του 2012 απέκτησε έναν γιο από την Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγό Άννα Ελίζαμπετ Εμπερστάιν, τον οποίο αναγνώρισε τον Ιανουάριο του 2014. Μετά το ξανασμίξιμό του με την Τινγκλαν Χονγκ, απέκτησε το Δεκέμβριο του 2012 και έναν ακόμη γιο.

Προβλήματα με τον νόμο

Το 1995, ο Χιου Γκραντ είχε συλληφθεί στο Λος Άντζελες για προσωπική συμπεριφορά που απασχόλησε τα Μέσα Ενημέρωσης, ωστόσο αυτό δεν ανέκοψε την επιτυχημένη του καριέρα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς στο Λος Άντζελες μαζί με μια γυναίκα με την οποία είχε έρθει σε κάποιου είδους σεξουαλική επαφή μέσα στο αυτοκίνητό του. Του επιβλήθηκε ποινή με 2 χρόνια αναστολή, πρόστιμο 1.180 δολαρίων και διατάχθηκε να παρακολουθήσει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα για το AIDS.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

«Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»: Η αγαπημένη ταινία των 90s επιστρέφει - Δείτε το τρέιλερ

A Very English Scandal: Ο Χιου Γκραντ όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!

Η Ελένη «έμεινε κάγκελο»: «Συνεχίζει και στα 57 του και κάνει παιδιά, με εντυπωσιάζει»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved