Διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος! Ο γάμος με Έλληνα & η συγκινητική εξομολόγηση
Hollywood

Διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος! Ο γάμος με Έλληνα & η συγκινητική εξομολόγηση

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Love is blind, Shaina Hurley για τη διάγνωσή της με καρκίνο. 

Η 33χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σταδίου 2, ενώ ήταν έγκυος μόλις τριών μηνών, στον γιο της Γιώργο Δαυίδ, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον σύζυγό της Χρήστο Λαρδάκη.

clardakis_1659276188_2894540917814598885_13686407.jpg

Εκείνη την εποχή, η Shaina είχε πάει στο γιατρό για ένα συνηθισμένο τσεκ-απ, αλλά κατέληξε με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που δεν περίμενε πως θα ακούσει ποτέ. «Δεν είχα συμπτώματα», είπε η 33χρονη στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου. «Όμως, αργότερα, ο γιατρός με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι τα αποτελέσματα του τεστ Παπανικολάου δεν ήταν καλά και ότι έπρεπε να με βάλουν για μια κολποσκόπηση».

Η ιατρική ομάδα της Shaina της πρότεινε αρχικά να υποβληθεί σε κώνωση με κρύο μαχαίρι, μια διαδικασία που αφαιρεί ένα κομμάτι ιστού σε σχήμα κώνου από τον τράχηλο της μήτρας. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός δεν ήταν διατεθειμένη να δεχτεί τους κινδύνους αυτής της επιλογής. «Το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν έγκυος. Ο τράχηλος της μήτρας είναι αυτό που κρατά την εγκυμοσύνη», εξήγησε η Shaina. «Ήμουν μόλις τριών μηνών και έτσι πιθανότατα θα έχανα το μωρό μου».

Τελικά, η σταρ του Netflix συμφώνησε με μια δεύτερη επιλογή που της πρότειναν οι γιατροί της για μια λαπαροσκοπική επέμβαση ώστε να εξασφαλίσουν ότι ο καρκίνος δεν θα εξαπλωνόταν στους λεμφαδένες της. Παρά την όλη διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε και διαπιστώθηκε ότι η ασθένειά της δεν είχε εξαπλωθεί, οι γιατροί την πίεζαν να κάνει χημειοθεραπεία και να γεννήσει νωρίς το μωρό της. Η ίδια αποφάσισε να μην κάνει τίποτα από τα δύο προκειμένου να φέρει στον κόσμο με ασφάλεια τον γιο της. «Ένιωσα ότι ήταν πολύ νωρίς», θυμάται. «Πήρα το ρίσκο και έφτασα την εγκυμοσύνη μου στις 37 και μισή εβδομάδες και γέννησα ένα υγιές αγοράκι».

clardakis_1659276188_2894540918124978372_13686407.jpg

Η μάχη της Shaina με τον καρκίνο δεν τελείωσε μετά τη γέννηση του γιου της. Μάλιστα, δύο εβδομάδες μετά το καλωσόρισμα του μικρού τον περασμένο Φεβρουάριο, υπέστη ένα μίνι εγκεφαλικό λόγω της κατάστασής της ενώ σε ό,τι είχε να κάνει με τον καρκίνο, χρειάστηκε να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις. Και ενώ θα χρειαστεί να κάνει μια ακόμη χειρουργική επέμβαση για να «βεβαιωθεί ότι το σώμα μου είναι εντάξει», η Shaina αποκάλυψε ότι επιτέλους κατάφερε να στρέψει πλήρως την προσοχή της στο νέο της ταξίδι, αυτό της μητρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, είχαν παντρευτεί πριν από περίπου δύο χρόνια στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με θρησκευτικό γάμο και είχαν περάσει στην Ελλάδα τον μήνα του μέλιτος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved