Τζένιφερ Λόπεζ: «Εξαφάνισε» από το κορμί της το τατουάζ που είχε κάνει για τον Άφλεκ;

 EPA/EDUARDO LIMA

ΑΠΕ ΜΠΕ
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ: «Εξαφάνισε» από το κορμί της το τατουάζ που είχε κάνει για τον Άφλεκ;

Τη δεύτερη φορά που επανασυνδέθηκε με τον Μπεν Άφλεκ και παντρεύτηκαν, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε κάνει τατουάζ στο πλάι από το στήθος της, όμως φρόντισε να φορέσει ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα σε επίσημη εμφάνισή της για να «αποκαλύψει» ότι το είχε εξαφανίσει μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. 

Η 55χρονη σταρ προ ημερών έκανε... πάταγο κατά την εμφάνισή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (6 Σεπτεμβρίου) φορώντας μία αποκαλυπτική ασημένια τουαλέτα του οίκου Tamara Ralph μέχρι το πάτωμα που όμως άφηνε εντελώς ακάλυπτα τα πλαϊνά του κορμιού της.

Τζένιφερ Λόπεζ - Τζίμι Μπάτλερ: Το διαδικτυακό «φλερτ», τα μηνύματα και το δαχτυλίδι

CANADA TORONTO FILM FESTIVAL 2024

EPA/EDUARDO LIMA

ΑΠΕ ΜΠΕ

Το φόρεμα ήταν δεμένο με μαύρους βελούδινους φιόγκους και η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια το είχε συνδυάσει με μεταλλικές γόβες πλατφόρμας, clutch Judith Leiber και διαμάντια Hassanzadeh.

Εκείνο που πρόσεξαν όσοι γνωρίζουν... σπιθαμή προς σπιθαμή το κορμί της και ακολουθούν σε κάθε βήμα και κίνησή της την Τζένιφερ Λόπεζ, θυμούνται ότι αριστερά κάτω από το στήθος της, στο πλάι, είχε αποκτήσει ένα τατουάζ, προκειμένου να τιμήσει τον έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ.

JENNIFER.jpg

Τατουάζ που όμως, στην εμφάνισή της προ ημερών στο Τορόντο... απουσίαζε από τη θέση του, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν η Τζένιφερ Λόπεζ το κάλυψε με μέικ απ ή πράγματι το αφαίρεσε οριστικά με λέιζερ.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι έκανε ό,τι μπορούσε να καταστήσει σαφές πως πλέον ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν έχει καμία θέση στη ζωή και στο... κορμί της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved