Μπρους Γουίλις: Αυτή είναι η εικόνα του σήμερα, ενώ παλεύει με την αφασία & τη μετωποκροταφική άνοια
Hollywood

Μπρους Γουίλις: Αυτή είναι η εικόνα του σήμερα, ενώ παλεύει με την αφασία & τη μετωποκροταφική άνοια

Ο Μπρους Γουίλις απαθανατίστηκε σε βόλτα του σε γειτονιά στο Λος Άντζελες!

Στο Studio City απαθανατίστηκε χθες Παρασκευή (11/10) ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει διαγνωστεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια.

Ημέρα του Πατέρα: Η τρυφερή ανάρτηση της Ντέμι Μουρ για τον μπαμπά Μπρους Γουίλις

1685706189193-274581108-taloula-willis-(1).jpg

Πρόκειται για δύο σοβαρές ασθένειες, αλληλένδετες μεταξύ τους οι οποίες κάνουν δύσκολη στον ασθενή ακόμα και την καθημερινότητά του, σε απλές λειτουργικές διαδικασίες.

Ο Μπρους Γουίλις φορούσε ένα απλό λευκό t shirt και έδειχνε να έχει απλανές βλέμμα καθώς κοιτούσε έξω από το παράθυρο. Όλα αυτά, λίγο μόλις καιρό μετά από μία ανάρτηση της κόρης του Ράμερ Γουίλις, η οποία είχε σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές του αφού έγραψε πως ο πατέρας της είναι «πολύ καλά παρά τις δυσκολίες του».

Nα θυμίσουμε ότι το 2022 η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού ανακοίνωσε στο κοινό του πως είχε διαγνωστεί με άνοια, οπότε και επιβαλλόταν να απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή.

«Ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή σκέψη ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Ο Bruce πάντα μας λέει να απολαμβάνουμε τη ζωή -και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε», είχε ανακοινώσει πριν δύο χρόνια η οικογένειά του με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved