Λίαμ Πέιν: Σπαρακτικό αντίο από την σύντροφό του Kate – «Λίαμ, άγγελέ μου, σε αγάπησα απεριόριστα»

Instagram / kateecass

Hollywood

Λίαμ Πέιν: Σπαρακτικό αντίο από την σύντροφό του Kate – «Λίαμ, άγγελέ μου, σε αγάπησα απεριόριστα»

Ο ξαφνικός θάνατος του Λίαμ Πέιν, μόλις στα 31 του χρόνια, έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Η πρώην σύντροφός του, Σέριλ Κόουλ, με την οποία είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μπερ, αντέδρασε με συγκίνηση στον χαμό του.

Λίαμ Πέιν: Οργή στα social media - Το TMZ δημοσίευσε το άψυχο κορμί του-«Ασέβεια. Είστε αηδιαστικοί»

liam-peyne.jpg

Η Σέριλ ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Λίαμ με τον γιο τους και έγραψε: «Ο Λίαμ δεν ήταν απλώς μια διασημότητα, ήταν γιος, αδελφός, θείος, φίλος και πατέρας του 7χρονου γιου μας. Ο Μπερ θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει την αλήθεια ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του».

Η τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης την ανησυχία της για τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης, σημειώνοντας πως μια μέρα ο γιος τους θα έχει πρόσβαση σε αυτές: «Μου ραγίζει την καρδιά που δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό. Σας ικετεύω, δώστε στον Λίαμ λίγη αξιοπρέπεια για να αναπαυθεί με ηρεμία».

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/DBRq_Q2IfMG/

Σπαρακτικό αντίο από την σύντροφό του Kate Cassidy

Η σύντροφός του, Kate Cassidy, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση, εκφράζοντας την απέραντη θλίψη της για την απώλεια του αγαπημένου της.

«Ήμουν τελείως χαμένη. Τίποτα από τις τελευταίες ημέρες δεν μου φάνηκε αληθινό», ανέφερε η Kate, ζητώντας από τους θαυμαστές του σεβασμό και ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Λίαμ, άγγελέ μου, σε αγάπησα απεριόριστα και θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ, Λίαμ», έγραψε με συγκίνηση.

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan, πριν από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε τον κόσμο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

liam-4-large.jpg

Διαβάστε επίσης:

Ο Λίαμ Πέιν φέρεται να δώρισε 10.000 λίρες σε μια νύχτα σε άρρωστα παιδιά & εφήβους!

Λίαμ Πέιν: Η αιτία θανάτου & η τελευταία φωτογραφία του τραγουδιστή πριν πέσει από το μπαλκόνι

Λίαμ Πέιν: Σοκαρισμένοι & με δάκρυα στα μάτια οι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο, όπου σκοτώθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved