Hollywood

Γενέθλια για την Τζούλια Ρόμπερτς: Η ηλικία, το κασέ, οι μεγάλοι έρωτες και τα τρία παιδιά

Γενέθλια έχει σήμερα, 28 Οκτωβρίου η Τζούλια Ρόμπερτς, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με το κασέ των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία.

Η ηθοποιός γίνεται 57 χρονών!

Έγινε αστέρι του Χόλυγουντ όταν πρωταγωνίστησε το 1990 στη ρομαντική κομεντί Pretty Woman, μια ταινία με συνολικές εισπράξεις 464 εκατομμύρια δολάρια. Αφού βραβεύτηκε με Χρυσές Σφαίρες και έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ, κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Έριν Μπρόκοβιτς (Erin Brockovich) το 2000.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες όπως Mystic Pizza (1988), Ανθισμένες Μανόλιες (Steel Magnolias, 1989), όπου και βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Το όνομά της έγινε γνωστό όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Ρίτσαρντ Γκιρ στην επιτυχημένη ταινία Pretty Woman (1990). Η Ρόμπερτς πήρε το ρόλο αφού οι Μισέλ Φάιφερ, Μόλι Ρίνγκγουλντ, Μεγκ Ράιαν και Ντάριλ Χάνα τον απέρριψαν. Με το Pretty Woman απέσπασε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ, αυτή τη φορά Α' Γυναικείου Ρόλου και κέρδισε τη δεύτερη Χρυσή Σφαίρα.

Πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Pelican Brief (1993), Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου (My Best Friend's Wedding, 1997), Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ (Notting Hill, 1999), Η Νύφη Το Σκασε (Runaway Bride, 1999), Η Συμμορία των Έντεκα (Ocean's Eleven, 2001) & Η Συμμορία των Δώδεκα (Ocean's Twelve, 2004), Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα (Mona Lisa Smile, 2003), Εξ Επαφής (Closer, 2004), Valentine's Day (2010) και Αύγουστος (August: Osage County, 2013). Οι ταινίες της έχουν συνολικά αποφέρει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, προάγοντας την Ρόμπερτς ως μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς όσο αναφορά το box office.

Η ηθοποιός είχε σχέση με τον Λίαμ Νίσον, τον Ντύλαν ΜακΝτέρμοτ, τον Κίφερ Σάδερλαντ και τον Μάθιου Πέρι. Τον Ιούνιο του 1993 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Λάιλ Λόβετ. Χωρίσανε το Μάρτιο του 1995. Από το 1998 μέχρι το 2001 είχε δεσμό με τον ηθοποιό Μπέντζαμιν Μπρατ. Λίγο αργότερα γνώρισε τον κάμεραμαν Ντάνιελ Μόντερ. Το Ιούλιο του 2002 παντρεύτηκανκαι το 2004 έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα Χέιζελ Πατρίσια και Φιννέας "Φιν" Γουόλτερ Μόντερ. Το 2007 η Ρόμπερτς γέννησε το τρίτο τους παιδί, Χένρυ Ντάνιελ Μόντερ.

Πηγή:Wikipedia.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια & Έρικ Ρόμπερτς: Από τις εντάσεις στη συμφιλίωση; - Όσα αποκαλύφθηκαν για τη σχέση τους!

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί έχει απαγορεύσει στον αδερφό της να μιλά δημόσια για εκείνη;

Τζούλια Ρόμπερτς: Η αποστομωτική απάντησή της σε εκείνους που την αποκάλεσαν «απαίσια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved