Επιτέλους! Ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί στον φακό και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι
Exodos

Επιτέλους! Ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί στον φακό και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι

Πως είναι μαζί και ευτυχισμένοι το γνωρίζαμε! Όμως, οι ίδιοι ήθελαν, όσο μπορούν, να κρατούν τη σχέση τους και τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Φαίνεται, όμως, πως πλέον είναι λίγο πιο... άνετοι, κάθε φορά που έρχονται τετ α τετ με κάμερα ή φωτογραφικό φακό. Γιατί ήταν προφανώς αδιανόητο για τους ίδιους παλιότερα να ποζάρουν για κάποιον φακό μαζί, όμως τώρα που έχει περάσει ο καιρός και βλέπουν τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, φαίνεται πως έχουν χαλαρώσει πλέον από ένα τέτοιο άγχος.

Εκείνος πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Δάφνες και Πικροδάφνες" που υπήρξε και η αφορμή για να έχουμε τώρα το πρώτο φωτογραφικό ενσταντανέ τους και μάλιστα... αβίαστο!

Η παράσταση ανέβηκε στο Κατράκειο Θέατρο και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί καλλιτέχνες που ήθελαν να απολαύσουν τις μοναδικές ερμηνείες των Πέτρου Φιλιππίδη, Τάσου Χαλκιά και ενός σωρού άλλων αξιόλογων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν.

Για να επιστρέψουμε στο ερωτευμένο ζευγάρι, εκείνη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της που επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση. Ηταν εκεί για να τον στηρίξει και να του διώξει, όσο μπορούσε, το άγχος.

Και μάλλον τα κατάφερε αφού στο τέλος της παράστασης που καταχειροκροτήθηκε, οι δυο τους μαζί χάρισαν τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα στην κοινή του πόζα. Δείτε για ποιους πρόκειται αλλά και φωτογραφίες από την παράσταση και τον κόσμο που την παρακολούθησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved