Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση των διδύμων είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση των διδύμων είναι το κάτι άλλο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εδώ και ένα χρόνο διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς έχουν έρθει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, καρπό του έρωτά της με τον Μίνω Μάτσα.

Η γνωστή πολιτικός είναι μία ευτυχισμένη μανούλα και απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας παρά το άγχος και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:«Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί».

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για το πώς είναι σαν μαμά, είχε πει:«Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή τα πρώτα γενέθλια των διδύμων θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία. Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε ένα στιγμιότυπο που την απεικονίζει στο μαιευτήριο να κρατά στην αγκαλιά της το ένα από τα δύο παιδάκια της.

«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε στην gallery την υπέροχη φωτό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved