Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποια είναι η σχέση του με το χρήμα & πώς βιοπορίζεται σήμερα;
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποια είναι η σχέση του με το χρήμα & πώς βιοπορίζεται σήμερα;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής του, καθώς και για το πώς βιοπορίζεται σήμερα. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στη στιγμή που αποφάσισε με την Άννα Δημητρίεβιτς να ζήσουν μαζί με τις κόρες τους μακριά από την Αθήνα.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη – «Σε ευχαριστώ από καρδιάς»

«Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα . Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου. Είχα αυτό που ήθελα μ΄ άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα… ξύλο δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Έπειτα, μίλησε για τα χρήματα, καθώς και για τον τρόπο που βιοπορίζεται σήμερα.

«Εγώ που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι. Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια», σημείωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Σχετικά με το εάν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση, ο ίδιος απάντησε:

«Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές. Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς. Αν υπάρχει μία κωμωδία είμαι ανοιχτός να το συζητήσω».

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εδώ και 17 χρόνια δεν τρώω κρέας. Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω ούτε νερό»

Ευθυμιάδης: Ο απίθανος λόγος που τον είχε χωρίσει σύντροφός του μετά την πρεμιέρα του Ντόλτσε Βίτα

Ευθυμιάδης: «Eίχα πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές. Τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved