Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη της, Λιόνα, με την οποία μοιάζουν εκπληκτικά!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη της, Λιόνα, με την οποία μοιάζουν εκπληκτικά!

Σήμερα (21/5) η Λιόνα Βαρθακούρη, δευτερότοκη κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη γιορτάζει και η περήφανη μαμά της θέλησε να της ευχηθεί με πολύ τρυφερό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρεύω απέραντα… Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου… Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες κι όσους γιορτάζουν!».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μες στο καταχείμωνο έφτιαξε γεμιστά και έδωσε την τέλεια συνταγή!

Η Λιόνα Βαρθακούρη είναι 12 ετών και είναι μία κούκλα. Μάλιστα μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της, γεγονός που αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία είναι το ίδιο περήφανη και για τη μεγάλη της κόρη, τη Μελωδία η οποία μοιάζει επίσης πολύ στη μητέρα της, έχει πάρει όμως και πολλά στοιχεία από τον πατέρα της Χάρη Βαρθακούρη.

Πάντως, οι δύο γονείς δεν ξεχωρίζουν τα κορίτσια τους και είναι πάντα εκεί για να τις φροντίζουν, να τις συμβουλεύουν και φυσικά να απολαμβάνουν όλοι μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για την κόρη της Λιόνα η οποία είχε έρθει πρόωρα στη ζωή, όμως όλα πήγαν καλά: «Η Λιόνα ήταν από την αρχή περίεργη ιστορία. Τη σκεφτόμουν πριν γίνει η σύλληψή της. Ήμουν έγκυος και πριν πάω στον γιατρό να το βεβαιώσω, το ήξερα. Την ημέρα που έκλεινε το πρώτο τρίμηνο της κύησης είχα πει «Χριστέ µου, όλα καλά πήγαν». Ξαφνικά όμως υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή. Τρελάθηκα, ούρλιαζα. Πάω στον γιατρό και βλέπω πως το παιδί είναι καλά. Εκείνη την ώρα ένιωσα πως μιλούσα µε τον Θεό. Είχε γίνει λοιπόν αποκόλληση. Έμεινα στο κρεβάτι. Ξαφνικά µε έπιασε ένας πόνος.

Το είπα µόνο στη μητέρα µου. Για κάποιους ιατρικούς λόγους πήρα κορτιζόνη. Η γιατρός μού είχε πει πως θα γεννήσω πρόωρα. Με πιάνουν πιο έντονοι πόνοι. Ήρθαν και µε πήραν οι γονείς µου. Ήμασταν στην Κηφισιά και έπρεπε να πάμε στο μαιευτήριο στη Συγγρού. ∆εν θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα ∆ΙΑΣ που εμφανίστηκε και µας άνοιξε τον δρόμο. Αλλιώς θα γεννούσα στον δρόμο. Μπαίνοντας στο χειρουργείο, ο γιατρός διαπίστωσε ρήξη μήτρας. Σοβαρό θέμα…

Ζητάω να µπει ο Χάρης στο χειρουργείο, που κανονικά δεν επιτρεπόταν. Μου λέει ο γιατρός «είμαστε σε πολύ δύσκολο σημείο… Εσύ, το παιδί… ∆εν ξέρω ποιον μπορώ να σώσω». ∆εν µε ενδιέφερε καθόλου. Ήθελα να γεννηθεί το παιδί καλά. Αυτή η εμπειρία ήταν πολύτιμη. Το παιδί γεννήθηκε πρόωρα και μπήκε στη θερμοκοιτίδα. Είχα άγχος και για τη Μελωδία που ήταν σπίτι. Είναι τιτάνιο το έργο που γίνεται στις μονάδες φροντίδας των πρόωρων νεογνών».

adelina_varthakouri_1716275758_3372687967895247484_2990110946.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved