Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η ανάρτηση μετά τον χωρισμό-Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του,σημαίνει...
Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η ανάρτηση μετά τον χωρισμό-Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του,σημαίνει...

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης χώρισαν οριστικά και μετά τον χωρισμό τους η παίκτρια του My Style Rocks έκανε μία αινισγματική ανάρτηση. 

«Είμαι στη φάση τώρα που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Τα καλύτερα έρχονται. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω φυσικά και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Δεν αλλάζει κάτι. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ποτέ πορεία ως γονείς. Εμείς θα είμαστε για πάντα γονείς, αυτό δεν αλλάζει. Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω πει, αναρτήσει και δηλώσει (για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως άνθρωπο, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα γίνεται μοτίβο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πλέον κοιτάει μπροστά», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και μόλις επιβεβαιώθηκε!

zeta-taxtsidis.jpg

Λίγες ημέρες μετά έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της… Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!».

zeta-taxtsidis.jpg

Δείτε την παρακάτω

1100_98be9246-4b06-48fc-99c6-e880e96f7102.jpg

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

Θεοδωροπούλου –Ταχτσίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved