Φίλος Σταρόβα: «Ξεκουράζεται για να ανακτήσει τις δυνάμεις του, συνεχίζει τις λογοθεραπείες»
NDP Photo Agency
Showbiz

Φίλος Σταρόβα: «Ξεκουράζεται για να ανακτήσει τις δυνάμεις του, συνεχίζει τις λογοθεραπείες»

Ο Δημήτρης Στραόβας εδώ και ένα 24ωρο βρίσκεται στο σπίτι του μετά από δύο βδομάδες νοσηλείας στο Τζάνειο, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. 

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενη που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο στενός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Χείμαρρος ο Λιάγκας: «Βρίστε μας καλό μας κάνετε! Ντροπή! Γι’ αυτό δεν έχω φίλο κανέναν»

20240529150313_6Z3A5787.jpg

Όπως λέει ο ίδιος: «Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

starovas-stathaki1.jpg

Για την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα που ήταν συνεχώς στο πλευρό του, λέει:

«Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να στείλω τις ευχές μου σε έναν δικό μου άνθρωπο που νοσηλεύεται»

Δημήτρης Σταρόβας: Τα πρώτα στιγμιότυπα από το εξιτήριο – Τα δάκρυα & η σηκωμένη γροθιά

Νικητής ο Σταρόβας: Χαιρετά συγκινημένος την κάμερα & στέλνει το δικό του μήνυμα: «Μην παραιτείσαι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved