Ματίνα Παγώνη: Άφωνη με τις φώτο της στον Αργυρό-Τι ήταν αυτό τώρα; Το παπούτσι έκλεψε την παράσταση
Media

Ματίνα Παγώνη: Άφωνη με τις φώτο της στον Αργυρό-Τι ήταν αυτό τώρα; Το παπούτσι έκλεψε την παράσταση

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και έμεινε άφωνη στον αέρα της εκπομπής όταν προβλήθηκαν φωτογραφίες της από την έξοδό της στον Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Φωτογραφίες δεν θα δούμε; Τις έχετε τις φωτογραφίες; Να μην τις δείξουμε πριν την αποχαιρετίσουμε; Γιατί να μην τις δούμε; Κρυφό είναι;», ρώτησε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και αμέσως προβλήθηκαν οι φωτογραφίες της Ματίνας Παγώνη από την υπέροχη βραδιά στον Αργυρό.

Και ενώ έμεινε άφωνη στη συνέχεια είπε: «Τι είναι αυτό τώρα;». Και πρόσθεσε: «Περάσαμε πολύ ωραία με την κυρία Βούλγαρη και τον κύριο Χασαπόπουλο. Ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνος, φοβερός».

4861_ANTHI_VOYLGARI_MATINA_PAGONI_2552024.jpg

«Το παπούτσι σας έκλεψε την παράσταση έμαθα. Δίπλα σας χανόμαστε εμείς, βέβαια. Χάρηκε ο Κωνσταντίνος που σας είδε», είπε η παρουσιάστρια.

pagoni211.jpg

«Σήμερα απ’ ό,τι ξέρω δεν μου έχετε προτείνει κάτι, κυρία Βούλγαρη, οπότε θα καθίσουμε στα σπίτια μας. Κανονίζει όμως απ’ όσο ξέρω κάτι ο κύριος Χασαπόπουλος για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο»,είπε η Ματίνα Παγώνη που πράγματι η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και δείτε την ξανά στην παρακάτω gallery αλλά και στο σχετικό απόσπασμα.

Βραδινή έξοδος για τη Ματίνα Παγώνη! Οι κατακόκκινες γόβες και το ασπρόμαυρο σύνολο

Ματίνα Παγώνη: «Έμαθα ότι ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει εξιτήριο σήμερα»

Λιάγκας: Η επική αντίδραση όταν η Παγώνη του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του-Την γιατρίνα νύφη περιμένω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved